1.Problema ta e că gândești prea mult. Tipa te-a privit de câteva ori, ai zis că te știe, caută să fie cât mai aproape de tine, clar vrea ceva.
E destul pentru tine. Du-te la ea, spune-i că îți place/ca o consideri draguța(sau orice altceva, nu trebuie neapărat să-i 'marturisești' nimic) și că vrei să ieșiți la o cafea.
Dacă încerci s-o înțelegi n-o să faci nimic pentru că mereu când o să crezi că te place, ea o sa faca ceva sa-ti demonstreze contrariul. Nu știu daca intenționat, dar mereu fac asta, crede-ma.
Deci, invit-o la un suc, vorbește cu ea, ce vrei doar nu sta degeaba.
2. Tipa nu e timidă, ți se pare ție. Ai zis că ai vazut-o pe la petreceri și prin cluburi. Câte fete timide crezi tu că se duc în club?
3. Ai vrea sa ce? Sa afli parerea ei despre tine?
Dude, ești băiat. Ai zis că ai mașină, asta înseamnă peste 18 ani. Nu mai ești copil, nu te mai purta ca unul.
Spor.
Ți-am zis să nu încerci s-o înțelegi.
Oricum, vrei 'mură-n gură'?
Îți place, îți faci 'treaba' ta de băiat.
Asta dacă vrei să faci ceva cu ea.
Dacă nu, ești liber s-o privești toată viața de acum înainte, poate pe la 75 de ani când o să-i moară soțul(pentru ca barbatul moare mereu primul; ce crezi că ne costă că le suportăm o viața întreagă?) o să te bage ea în seamă.
Iar dacă ți-e frică de un refuz sau ceva, gândește-te că în grupul ei de prietene, niciodata n-o să fii "idiotul care si-a permis să-mi spună că sunt drăguță și că vrea să ieșim" ci mai degraba vei fi pampalaul care nu e în stare decât să 'arunce' priviri.
Stiu ca suna urat. Dar un prieten de-almeu a patit la fel. si pana la urma tipa care am aflat ca e populara la nu stiu ce liceu si-a batut joc. A fost nasol. Suna extrem de naspa. Dar ai putea sa pui o poza de profil cu tine putin. Baietii au mereu impresia ca fetele ii plac (scuze, dar asa am observat) dar se uita doar la fete extrem de frumoase. Scuze daca te deranjeaza. Vreau sa ajut