| Emilia23 a întrebat:

ajuta-ti-ma sad ne-am impacat si am hotarat sa fim atlfel amandoi. eu sunt proasta faceam mereu ce zicea el ieseam cand vroia el. numai vorbeam cu niciun baiat doar cu el. si el cu toate fetele sad si a stat cu una... m-a inselat sad de ce?! il iubesc foarte mult sad si zice ca si el pe mine dar nu stiu ce sa mai cred sad vreau sa il uit sad CUM SA FAC?

2 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Scuze ca iti spun da chiar esti prostuta, de ce lasi un barbat sa iti manevreze viata? Suntem femei, sexul frumos si putem avea orice baiat din lume! Esti o fata minunata, crezi ca merita? sa isi bata joc de tine un terchea berchea, ai toata viata inainte, distreaza-te daca acum iti face asa daca te vei casatori cu el cum va fi? tu sa-l astepti cu masa pusa si el sa vina pe-acasa pe la 2 noaptea beat tun si cu urme de ruj pe camasi ca vezi doamne el isi permite ca e barbat. Iesi in oras, si simte-te libera, doar tu poti fii stapana pe viata ta. Nu permite la nimeni sa iti spuna ce sa faci, pentru ca vezi? nu te apreciaza deloc. te rog din suflet lasa-l desparte-te de el ca nu merita, ai sa gasesti tu unul care sa iti respecte intimitatea si in primul rand libertatea, suntem oameni nu animale. Si ai putea sa ii dai si cateva palme asa ca de ramas bun. ai grija de tine te pupic :*

| AtateaConditii a răspuns:

De ce vrei sa il uiti daca v-ati impacat? Si ce ati hotarat sa schimbati la voi? Spune-i ca vrei sa schimbi la tine faptul ca il respecti mai mult decat e necesar si ca vei vorbisi tu cu baietii cum face el cu fetele.