| Emilia23 a întrebat:

ajuta-ti-ma sad ne-am impacat si am hotarat sa fim atlfel amandoi. eu sunt proasta faceam mereu ce zicea el ieseam cand vroia el. numai vorbeam cu niciun baiat doar cu el. si el cu toate fetele sad si a stat cu una... m-a inselat sad de ce?! il iubesc foarte mult sad si zice ca si el pe mine dar nu stiu ce sa mai cred sad vreau sa il uit sad CUM SA FAC?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ar fi bine sa te hotarasti ce doresti sa faci: sa te impaci cu el sau sa-l uiti? Se pare ca nu gresesti atunci cand te caracterizezi, si de schimbat nu ai cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste in felul urmator : daca te iubea si impreuna ati hotarat ca tu sa nu vorbesti cu alti baieti,trebuia sa faca la fel ca tine. Nu e corect ca tu sa te abtii,sa te indepartezi de persoane de sex opus la care ai tinut,doar de dragul lui,iar el,in schimb, sa vorbeasca cu cine vrea,cand vrea.
Apoi,te-a inselat! Oricine poate zice '' te iubesc '', dar de la o vorba,pana la o fapta,e cale lunga.E clar ca si-a batut joc,a profitat de sentimentele pe care le ai,iar tu, fiind naiva, ai pus boticul.
Oricine greseste, dar important e sa realizam asta, sa ne corectam. Priveste-o ca pe o experienta din care ai multe de invatat. Vei mai avea relatii.Niciodata nu accepta ca doar tu sa te tii de o promisiune, iar el nu.Niciodata nu accepta sa fii a doua. Niciodata, daca te inseala, nu ii mai acorda o a doua sansa, daca nu iti demonstreaza ca a gresit, ca regreta ce a facut. Si cand zic 'a demonstra', nu ma refer la vorbe.Ma refer strict la fapte.
Ai spus ca ati hotarat sa va mai dati o sansa,dar uite ca,in aceasta relatie, doar tu esti cea care se zbate, cea care are sentimente.

Lasa-l! Tot ce trebuie sa simti pentru el este scarba, sila, mila.Atat!
Concentreaza-te pe asta.Analizeaza lucrurile si realizeaza ca e un om care nu te merita.N-are rost sa-l saluti, n-are rost sa il privesti sau sa-i raspunzi, n-are rost sa-i permiti sa-ti mai vorbeasca.
Sterge tot ce are legatura cu el.Treptat,il vei uita.E nevoie de timp.

Ai incredere ca va fi bine si fii usurata ca nu a durat mai mult. Ca s-a intamplat acum si ca ti-ai dat seama.

| bunelutu a răspuns:

Eu cred ca te-a folosit ca pe o marioneta si te-a inselat cu multe
intro relatie nu trebuie sa face cum spune doar unu trebuie sa aveti pareri diferite si intr-un final sa ajungeti la o intelegere

| Finetti1313 a răspuns:

Tu esti sungura in maasura sa hotarasti daca merita atentia ta. Nu irosi un sentiment minunat pe o persoana care nu merita asta.