Fiecare baiat incearca mai multe fete pana o gaseste pe cea mai potrivita. Putini dintre ei ai nimerit-o cu prima relatie. Nu ai de ce sa fi asa. Poate ca, cu cele 3 fete nu sa comportat asa cum se comporta cu tine. Intr-o relatie e mai important prezentu si de ce nu si viitorul, trecutul poate fi si el important daca este unul iesit din comun. Dar problema ta e foarte intalnita. Chiar nu ai de ce sa iti faci griji. Mai ales daca iti este fidel.
Sper ca te-am putut ajuta!:*
Nu te cred atunci ca il iubesti enorm! Sau relatiile au fost in paralel cu relatia ta?
Inainte sa fim impreuna a fost cu cele trei fete...
Fiecare avem un trecut,conteaza prezentul,nu traim din amintiri, resentimente! Gelozia iti distruge clipele, mai devreme sau mai tarziu unul din voi va obosi!
Daca il iubesti trebuie sa treci peste gandurile astea care zici ca te innebunesc, te ai gandit ce s ar fi putut intampla daca era invers situatia? pentru ca totusi baietii au orgoliu lor, eu te as sfatui sa i uiti trecutu si sa traiesti prezentu...gandindu te la viitor
Lasa-l in pace. tot la tine se intoarce.. profita de fiecare secunda pe care o petreceti impreuna.si de faptul ca e numai al tau. tu esti prietena lui oficiala.restul. distractii. ... stai linistita. funda?
Tocmai:,, a fost"e de domeniul trecutului, important e ca este cu tine, ca te iubeste, de ce iti pui tu singura bete in roate? Ce a fost nu mai conteaza, tot ce trebuie sa conteze e prezentul, si viitorul pe care ti-l faci tu!
Stiu ca nu e tocmai placut sa stii ca esti a patra, dar asta e, mai rar gasessti acum baieti virgini, ca sa nu mai zic de fete!
Decat cu unul care sa fie virgin, si apoi sa se intrebe: oare cum e cu altele? si sa te lasa singura, mai bine cu unul care deja stie cum e.si iti va fi alaturi!
Sfatul meu e sa nu te mai gandesti la asta si sa mergi inainte, sotul meu a fost si el cu altele inaintea mea, si uita ca avem o viata de cand suntem impreuna.
Sa-ti dau un sfat:Lasa orgoliul ca vei strica relatia! Si inca ceva intr-o relatie orgoliu si iubirea se bat cap in cap. Deci se poate termina urat si crede-ma ca n-ai vrea sa suferi din dragoste!
Daca au fost inaintea ta, atunci nu are de ce sa te manance asa de tare gandul(poti considera asta ca fiind experienta lui de viata), daca a fost cu ele de cand sunteti impreuna atunci asta e o problema!, o problema de incredere...inseamna ca te-a inselat si pentru mine asta e de neiertat(poate cu prima l-as fi iertat dar la a treia in nici un caz!)
Nu te mai gandi la asta. gandeste-te ca acum e doar al tau nu l.a celalalte, si in plus si tu puteai fi in aceeasi situatie, si atata timp cat va iubiti nu conteaza alceva.
Numai bine!
Lasa-l sa se duca la alea si a 2 a oara poate iti trece
Daca prietenul tau a fost si cu alte fete(banuiesc ca te referi inainte sa fie cu tine) nu e nici o problema.Nu s-a nascut sa se pastreze special pentru tine.Inainte de a cunoaste persoana iubita trecem prin diferite experiente, mai ales ca baiat.Totusi daca a avut relatii intime cu alte fete in timpul relatiei cu tine si tu spui ca va iubiti enorm tot al tau ramane.Nu fi asa geloasa.Ce a fost a fost. Daca il sufoci prea mult s-ar putea sa ramai fara el
Nu e cam ok.ar trebui sa nu te mai gandesti.nu poti in toata viat sa iubesti un singur om.pe tine cine nu te-a lasat sa ai altul inainte...trebuie sa incerci mai multe persoane pana o gasesti pe cea potrivita,si pana o gasesti, iti petreci timpul cu altcineva, ca e oribil sa fii singur
Ori esti mica de varsta si nu intelegi, ori foarte egoista.
Cum poti spune ca te deranjeaza faptul ca iubitul tau a mai fost cu 3 fete? Se presupune ca atunci cand esti cu o persoana o accepti asa cum este. Si eu care judecam barbatii ce cer ca nevestele lor sa fie virgine ( ca sunt egoisti). Uite si un reprezentant al sexului frumos egoist!
E al tau, pur si simplu accepta-l Este cu tine acum nu cu altcineva. Daca faceai greseli in trecut ti-ai fi dorit ca lui sa nu ii pese de ele. Ce e in trecut e bine sa fie lasat acolo. Traieste prezentul ca s-ar putea intr-o zi sa regreti ca ai trait mereu in trecut gandindu-te la tot felul de prostii.