| Delia_7017 a întrebat:

ajutati-ma cu un sfat.Am o relatie de 2 ani jumate.Ne iubim enorm, doar ca eu nu pot trece peste faptul ca el a mai avut si alte fete in afara de mine(ma refer la relatii intime). El este primul barbat din viata mea.Il iubesc, dar faptul ca nu suport gandul ca a atins si alte fete ma innebuneste... ce sa fac? nu pot sa trec peste asta.Au mai fost 3 fete cu fiecare o data.

Răspuns Câştigător
| Roxanaღ a răspuns:

Fiecare baiat incearca mai multe fete pana o gaseste pe cea mai potrivita. Putini dintre ei ai nimerit-o cu prima relatie. Nu ai de ce sa fi asa. Poate ca, cu cele 3 fete nu sa comportat asa cum se comporta cu tine. Intr-o relatie e mai important prezentu si de ce nu si viitorul, trecutul poate fi si el important daca este unul iesit din comun. Dar problema ta e foarte intalnita. Chiar nu ai de ce sa iti faci griji. Mai ales daca iti este fidel.happy
Sper ca te-am putut ajuta!:*

13 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu te cred atunci ca il iubesti enorm! Sau relatiile au fost in paralel cu relatia ta?

| Delia_7017 explică (pentru fabiola):

Inainte sa fim impreuna a fost cu cele trei fete...

| fabiola a răspuns:

Fiecare avem un trecut,conteaza prezentul,nu traim din amintiri, resentimente! Gelozia iti distruge clipele, mai devreme sau mai tarziu unul din voi va obosi!

| mona a răspuns:

Daca il iubesti trebuie sa treci peste gandurile astea care zici ca te innebunesc, te ai gandit ce s ar fi putut intampla daca era invers situatia? pentru ca totusi baietii au orgoliu lor, eu te as sfatui sa i uiti trecutu si sa traiesti prezentu...gandindu te la viitor

| whoocares a răspuns:

Lasa-l in pace. tot la tine se intoarce.happy. profita de fiecare secunda pe care o petreceti impreuna.si de faptul ca e numai al tau. tu esti prietena lui oficiala.restul. distractii. oh go on... stai linistita. funda?love struck

| stejara2 a răspuns:

Tocmai:,, a fost"e de domeniul trecutului, important e ca este cu tine, ca te iubeste, de ce iti pui tu singura bete in roate? Ce a fost nu mai conteaza, tot ce trebuie sa conteze e prezentul, si viitorul pe care ti-l faci tu!
Stiu ca nu e tocmai placut sa stii ca esti a patra, dar asta e, mai rar gasessti acum baieti virgini, ca sa nu mai zic de fete!
Decat cu unul care sa fie virgin, si apoi sa se intrebe: oare cum e cu altele? si sa te lasa singura, mai bine cu unul care deja stie cum e.si iti va fi alaturi!
Sfatul meu e sa nu te mai gandesti la asta si sa mergi inainte, sotul meu a fost si el cu altele inaintea mea, si uita ca avem o viata de cand suntem impreuna.

| Onn3 a răspuns:

Sa-ti dau un sfat:Lasa orgoliul ca vei strica relatia! Si inca ceva intr-o relatie orgoliu si iubirea se bat cap in cap. Deci se poate termina urat si crede-ma ca n-ai vrea sa suferi din dragoste!

| luiza a răspuns:

Daca au fost inaintea ta, atunci nu are de ce sa te manance asa de tare gandul(poti considera asta ca fiind experienta lui de viata), daca a fost cu ele de cand sunteti impreuna atunci asta e o problema!, o problema de incredere...inseamna ca te-a inselat si pentru mine asta e de neiertat(poate cu prima l-as fi iertat dar la a treia in nici un caz!)

| IoanaIoa88 a răspuns:

Nu te mai gandi la asta. gandeste-te ca acum e doar al tau nu l.a celalalte, si in plus si tu puteai fi in aceeasi situatie, si atata timp cat va iubiti nu conteaza alceva.
Numai bine!

| rakitik a răspuns:

Lasa-l sa se duca la alea si a 2 a oara poate iti trecelaughing
Daca prietenul tau a fost si cu alte fete(banuiesc ca te referi inainte sa fie cu tine) nu e nici o problema.Nu s-a nascut sa se pastreze special pentru tine.Inainte de a cunoaste persoana iubita trecem prin diferite experiente, mai ales ca baiat.Totusi daca a avut relatii intime cu alte fete in timpul relatiei cu tine si tu spui ca va iubiti enorm tot al tau ramane.Nu fi asa geloasa.Ce a fost a fost. Daca il sufoci prea mult s-ar putea sa ramai fara el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Delia,daca vei continua asa,vei distruge relatia asta, Nu conteaza ce a facut inainte de tine, atita timp cit acum este sincer si fidel.Trecutul s-a dus; important este ce face acum si pe viitor.Gindeste bine ce faci.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e cam ok.ar trebui sa nu te mai gandesti.nu poti in toata viat sa iubesti un singur om.pe tine cine nu te-a lasat sa ai altul inainte...trebuie sa incerci mai multe persoane pana o gasesti pe cea potrivita,si pana o gasesti, iti petreci timpul cu altcineva, ca e oribil sa fii singursad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori esti mica de varsta si nu intelegi, ori foarte egoistahappy.
Cum poti spune ca te deranjeaza faptul ca iubitul tau a mai fost cu 3 fete? Se presupune ca atunci cand esti cu o persoana o accepti asa cum este. Si eu care judecam barbatii ce cer ca nevestele lor sa fie virgine ( ca sunt egoisti). Uite si un reprezentant al sexului frumos egoist!
E al tau, pur si simplu accepta-l happy Este cu tine acum nu cu altcineva. Daca faceai greseli in trecut ti-ai fi dorit ca lui sa nu ii pese de ele. Ce e in trecut e bine sa fie lasat acolo. Traieste prezentul ca s-ar putea intr-o zi sa regreti ca ai trait mereu in trecut gandindu-te la tot felul de prostii.