| aPerfectLive a întrebat:

Ajutati-ma! Deabea astazi m-am decis sa va marturisesc, pentru ca pana acum imi era teama sa nu ma credeti o ciudata sau eu stiu...Acum 4 zile, pe la ora 10 seara, prietenul meu care are aproape 18 ani ma invitat la el acasa. Le-am spus parintilor ca ma duc la o colega, si m-am dus la el acasa.Nici bine nu am intrat pe usa, ca Alex(numele lui) a inceput sa ma sarute incontinuu, si chiar ma trantit pe canapea. Mi-am dat seama ce vrea sa faca, numai ca eu nu imi doream acest lucru.Nu vruiam sa fac sex cu el, deoarece am doar 14 ani. I-am spus sa ma lase, si chiar am urlat, dar mi-a pus mana la gura si chiar m-a lovit.Nu mai stiam ce sa fac, a fost oribil, ma simteam groaznic de speriata.
Dar nu stiu cum, l-am impins si am putut sa fug si sa scap, asa pe jumatate goala cum eram.Am ajuns acasa intr-un final si m-am incuiat in camera, iar parintii nici in momentul de fata nu au aflat.Nu am putut sa imi dau seama daca Alex era beat, sau drogat, pentru ca pana acum nu avea tentatii de acest gen.Nu m-a sunat inca, si nici eu nu l-am sunat.De atunci nu am mai iesit din casa, si nici pe messenger nu am mai intrat(pe mess vorbeam mereu).
Ce sa fac? Sa le spun parintilor? Sau politei? Imi e teama sa nu il aresteze precum ca a vrut sa ma violeze.Nu vreau sa il pierd, nici nu stiu daca il mai iubesc sau nu.Sunt foarte speriata.Am incercat sa trec peste, sa vorbesc cu el, dar parca ceva ma tinea, si nu am putut. Sfatuiti-ma va rog! Funda!sad

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa te calmezi.Acum nu are de ce sa-ti mai fie frica,esti la tine acasa,nu te ameninta nici o primejdie.
In baiatul respectiv nu mai poti avea nici o incredere,a avut o tentativa de viol asupra ta, daca te mai apropii de el, nu va ezita in a te viola intr-adevar.Este un animal si i-ar trebui o lectie foarte serioasa,dar tu singura nu i-o poti da, esti prea mica.
A fost foarte gresit sa te duci acasa la el, singura si la ora 10 seara,se poate interpreta ca ti-ai cautat-o cu lumanarea.
Acum,ai doua variante.
Sau pastrezi lucrul asta doar pentru tine sau il spui.
Daca il tii doar pentru tine,s-ar putea sa ai cosmaruri,dereglari psihice,nervi nejustificati,un comportament mult schimbat fata de cel al tau,greutati la invatatura,si, in general, o stare foarte labila emotional.De asemenea,daca nu vorbesti,risti sa capete el curaj, vazand ca nu e pedepsit si sau sa incerce din nou sau sa te mistocareasca pe unde te-o prinde.
Daca vorbesti, vorbeste numai cu parintii tai.Cu toata minciuna pe care le-ai spus-o,cand vor afla ca esti in pericol,vor sti sa te apere! Nu are importanta ce i se va intampla lui,e vinovat si trebuie sa plateasca. Daca se ajunge la Politie,va fi cuvantul tau impotriva cuvantului lui,nu se va ajunge la vreun rezultat,doar ponoasele le vei trage.Dar,exista si alte metode...
Acum,stai cumintica si gandeste-te.
Ai de ales intre variantele astea doua.
Pe el,uita-l, clar.
O tentativa de viol, nu e usor lucru.Esti mica si ai incredere usor in oameni.Acum ai nevoie mare de ajutor.
Te sfatuiesc sa-l ceri, nu incerca sa pastrezi doar pentru tine ce s-a intamplat.
Si, sa ai grija!

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cat de proasta poti fi?! El te loveste si incearca sa te violeze si tu "nu vrei sa il pierzi"? ti-e teama sa nu il aresteze? Pai merita sa infunde puscaria pentru ca e un animal! Spune-le mai repede parintilor si sa se duca si la politie...copil tampit ce esti! Ti-a trebuit handralau la 14 ani, cand ar fi trebuit sa fii preocupat de scoala! Hm!

| foxi a răspuns:

Iti recomand sa-l lasi uitarii! Altfel de viol tot nu scapi!

| escroaca a răspuns:

El kti ani are?

| misterioasahug a răspuns:

Sfatul meu e sa vb cu parintii, iar cu el e cel mai bine sa o termini. crede-ma ca e mai bine pentru tine, esti mik. vei avea timp de iubiti nu trebuie sa te rezumi doar la 1, si mai ales la unu ca el. ai grija de tine! imi spui ce ai facut. :*

| cristinaxt a răspuns:

Doamne fata draga revino cu picioarele pe pamant, nu totul e roz si frumos, el nu te vrea ca sa te iubeasca si sa te alinte doar sex, iar daca chiar vrei sa fi violata ramai cu el, iar chestia asta puteai sa o declari la politie, nu ca te-ar fi violat, pentru ca nimeni nu te-ar fi bagat in seama pentru ca tu ai mers DE BUNA VOIE si nesilita de nimeni la el in apartament ci sa-l acuzi ca tu esti minora etc etc, dar daca totusi nu vrei sa-i ranesti sentimentele, dragu de el, ar fi bine sa fugi de el cat te tin picioarelewinkingwinking lasa tu iubirea ca la 14 ani e doar obsesie(foarte rar iubire) crede-ma ca stiu ce zic;

| Miii a răspuns:

Fata draga. paraseste'l...doamne. sa te dezbrace fara sa vrei. poii. nu e normal. nu mai vorbi cu el. paraseste'l.straight face

| euu03 a răspuns:

Este clar ca vrea numai sex de la tine. Te sfatuiesc sa rupi orice legatura cu el, asta pentru binele tau! Asculta ce ti-a zis greece12. Imi place cum a abordat subiectul. Vad ca altii stiu sa judece nu isi masoara cuvintele si uita ca scopul acestui site este de a ajuta. Daca ii enerveaza asa de mult intrebarea ta si ce ai scris ar putea foarte simplu sa nu mai citeasca si gata! Ai foarte mare grija si evita sa ramai singura prin preajma lui.

| PAMparam a răspuns:

Era evident ca asta vroia seara la el numa voi, da suna-l si lamureste exact ce era cu el atunci si ceo sa se intample in continuare pe viitor ai grija si gandeste-te bine daca il ierti sau nu... daca il ierti vezi sa nu se repete faza... sper ca te am ajutat macar un pic da eu zic neaparat sa il suni si sa vb cu el ca nu poti sta toata viaza in casa

| Al3x_8582 a răspuns:

Pai depinde adica unii de varsta prietenului tau isi doresc numai o relatie simpla ca sa profite de tine ca esti inca o copila.Nu cred ca iti imaginai ca asa o sa fie acasa la el... Politiei poti spune doar daca chiar nu te lasa in pace in rest eu nu as apela acolo, poate doar la parinti si ti-as da un sfat...nu ar mai trebui sa fi cu el. Nu cred ca ar reactiona chiar asa de la bautura sau ce o fi luat el. Deci mai bine iti gasesti unu mai de varsta ta si imi pare rau pentru ce ti s-a intamplatstraight face e greu sa treci prin asa ceva.

| aPerfectLive explică:

Va multumesc mult de tot ca m-ati sfatuit! Am sa ma gandesc mai bine, cat despre restul, jignindu-ma nu faceti decat sa ma intristati si mai tare.Totusi,va multumesc enorm! Mai ales celor care mi-au vorbit bland.

| nono_6676 a răspuns:

Draga el cati ani are? Si n-are nimic poate chiar te iubeste cu adevarat si el te-a lovit doarece sa simtit jenat, asa sunt baieti crede-ma, daca chiar il iubesti nu paraseste-l

| nono_6676 a răspuns:

Si intra pe mess vb cu el, la 14 ani poti fac chistile astea dar nu sex.sunal n o sa-ti faca nimic iesi afara cu el