| KidutzuLuvv a întrebat:

Buna TPUcrying
ajutati`ma... e urgentttcrying
disperrrsigh
sad mie imi place de un baiat care am incercat sa-l uit dar am aflat ca tine mult la mine si mi-a demonstratsad... dar o prietena i`a luat webu` si i` zis asa
"oare ce a vazut cristina la tine? altu mai frumos nu gasea si ea te-a gasit tomai pe tine uratzenia pamantului" crying el mi-a zis. ce i`a zis. am injurat`o pe aia si el mi-a zis ca nu are rost sa ma cert cu ea pentru el si sa ma duc la CATALIN[unu care ma place] sadcryingsad
si de atunci mi-a dat ignorr crying l`am sunat nu mi-a raspuns l`ambagat pe alt id si straight face l`am intrebare dc i`adat ignor si cica "asa e baiat bunwinking" straight face
pe urma m-a scos si aveala status "dnd sad afaraa x( cu`i nu`i convine cine sunt eu c adevarat luati`l pe aktul " adica ce a vrut sa spuna?straight face
eu l`am intrebare dc i-a dat ign si dc nu vb mine dar nu imi zice
nu pot sa ma calmezzzzzzzzcrying(((((((((((((((((((((((
dc euu? ce i-am facutt?sad parca tinea la minesigh crying
scuze de scris dar sunt disperata si nu prea vad printre lacrimicrying(((((
dau fnda si va rog nu faceti misto de mine:-

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Offcrying
Te rog eu calmeaza-te,vorbesti cu el numai cand se calmeaza si el,poate ca se simte prost,e stresat,sau cineva a intervenitsad,te rog nu mai plange
Hei TPU, mi-a dat web si chiar plange
T

O fii suparat si stresat si la nervi... sigh
sadsad

Si "prietena " ta nu ar tb`i sa se bage in totoh go on, de fapt nu o numii asa,oh go on

4 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Fata draga! Posibil ca acea "prietena" a ta sa fii zis mult mai multe decat sti tu; e vechea poveste: intre fete invidia incepe de la gradinita!

Lasa-l putin sa-i treaca, e un baiat cu personalitate puternica si probabil ca nu i-a picat tocmai bine, mai ales daca "prietena" ta ti-a bagat tie vorbe in gura!

Dupa statusul acela pe care l-a pus pe messenger, eu zic ca tine la tine, dar e ambitios si vrea sa isi salveze orgoliul; dar va ceda, lasa-l putin in pace, nu-l mai baga in seama, ca mai rau il intarati;

Si pe viitor ai grija cu "prietenele"! Cel mai bine e sa tii lucrurile importante pentru tine; si incearca sa vorbesti cu mama ta; cea mai buna prietena a fiecarei fete, ai fii de dorit sa fie mama deoarece o mama (in sensul propriu) nu ii va vrea niciodata raul copilului ei!

Deci, ai putina rabdare sa ii mai treaca si lui si se va rezolva totul usor usor!winking Discuta cu el cand se mai linisteste, fara sa ii arati slabiciune;
Eu unul cred ca asta s-a intamplat: ti s-au bagat vorbe in gura de catre "prietena" ta, iar el, fiind mai credul, a luat in seama prima varianta!

Bafta si nu mai plange! Niciun baiat nu merita asta!(sunt baiat tongue )

| AnGeL a răspuns:

Lasa-i timp sa se mai linisteasca ca dupa sa ii poti demonstra ca il iubesti

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Gaseste un moment potrivit in care sa vb cu el,persoana aceea n`o poti numi "prietena", si nu conteaza frumusetea exterioara, ci frumusetea inerioara.Nu lua in seama ce-a zis prietena ta, si vorbeste cu el.Bafta!:*

| Deiiuu a răspuns:

Stai e cam greu :-