| vere11 a întrebat:

BUNA TPU. ajutati-ma si p mine cu un lucru va rooog muult.
O fata m-a placut, eu am fost indiferent apoi cateva zile mai tarziu a inceput sa-mi placa si mie de ea, chiiar foarteee muult. Am zis ca daca si ei ii place de mine de ce sa nu stau cu ea (asa miau zis prietenele ei). Apoi am incercat sa ma dau pe langa ea si neam inteles bine pana intr-o zi in care a inceput sa-mi spuna ca sunt pisalog si s-a suparat pe mine de atunci apoi m-am suparat si eu pe ea si de atunci nu mai vorbim cum vorbeam. Acum zicem doar buna si ce faci si ne uitam unu la altu dar ea stie ca vreau sa stau cu ea dar ea acum nu prea mai vrea.NU STIU CE SA FAC CA DIN FIECARE ZI INCEP SA O PLAC CAT MAI MULT. VAAAA ROOOG AJUTATI-MA.

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Exact ce ne-ai spus noua, ii spui ei, sau ii scrii pe un biletel :" Din zi in zi, iubirea mea pentru tine, devine tot mai mare "

| Pacala a răspuns:

Pai, varianta propusa de gigiro chiar e cea mai simpla si mai inteligenta. Daaar... daca vei fi din nou un pisalog, o sa o pierzi definitiv, chiar daca va impacati acum. Vezi tu, relatiile de obicei nu sunt pentru copii, ci pentru cei care s-au maturizat suficient happy Mergi pe varianta lui gigiro happy

| Cristyn a răspuns:

E o vorba,, Cand vrea nuta nu vrea puta, cand vrea puta nu vrea nuta!,, e tu acum trebuie sa ii spui cea ce simti pentru. ea, cu siguranta simte si ea ceva pentru. tine, dar s-ar putea sa=i fie frica, pentru ca tu nu ai placuto atunci cand ea vroia sa stea cu tinebig grin

| Cristyn a răspuns:

E o vorba,, Cand vrea nuta nu vrea puta, cand vrea puta nu vrea nuta!,,... e acum tu trebuie sa ii spui tot ce simti pentru ea.Incearca sa deveniti din nou amici, iar cand o vezi ca se simte bine.si sunte-ti singuri sp.tot cea ce simti, sau ai putea sa=i furi un sarut.baftabig grin

| miky_5800 a răspuns:

Eu spun sa lupti pentru ea orice ar fi pentru ca daca nu risti nu castigi... merita sa incerci!winking

| vere11 explică:

Ms mult dar dupa o luna dupa ce sau intamplat toate astea, ieri m-am intalnit cu ea si se purta deprecum eram cei mai buni prieteni de la inceputul timpului straight face chestie care mi-a placut si sper sa insemne ca ia inca mai tine la mine si app nu sunt copil am 15ani si am trecut prin multe relati dar am vrut sa vad si parerea celolalti