| ***kiki *** a întrebat:

Buna TPUhappy. Ajutati-ma si pe mine cu ceva.Cum pot sa-mi dau iubitu pe spate maine seara? Vreau sa-l uimesc cu ceva dar chiar nu am nicio idee.Ma refer si in dormitor si la tot.Am incercat aproape orice dar vreau sa-l uimesc si de data asta tinand cont ca maine e Valentine`s DAy. Spuneti-mi tot ce va trece prin mintehappy. Vreau sa-l dau pe spatebig grin. DAu >fundaaaaa!big grin

Răspuns Câştigător
| Silviu123456 a răspuns:

Preludiu omoara excital la maxim si amana pe cat de mult momentul o sa fie o noapte nebuna... Poti incerca chiar si un oral inaintebig grin:-p

9 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Pai cumpara-ti niste lenjerie intima super sexy, poti lua niste struguri de aia mari de masa si sa va hraniti unul pe celalalt sau ciocolata ori frisca...

| christinebubu a răspuns:

Ia-ti o lenjerie sexi.cam ce stii lui ca iar place.
mmm...
puteti face o baie impreuna.
masaj
danseaza-i
striptease
nu stiu
tu stii ce ii place.

| Miley a răspuns:

Cati ani ai?

| SnYcK3rS a răspuns:

Pai pentru inceput incearca sa creezi o atmosfera romantica.

De preferat o camera mai intunecata cu draperiile trase pe jos multe lumanarele si petale de trandafiri si o muzica relaxanta

| ***kiki *** explică:

Am 18 dar vreau ceva mai mult.sex sigur o sa facem dar vreau ceva sa-l dau p spatestraight face

| sayross a răspuns:

Durex SEXperimenteazalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faketi si voi un sex nebun tongue

| nicu_9815 a răspuns:

Fa sex cu el big grin

| Geanina_8819 a răspuns:

Buna,astazi fac 10 luni de cand sunt cu iubitul meu si nu ne putem vedea,dar totusi vreau sa ii fac o surpriza,dati.mi si mie ideei va rog frum, dar cat de repede puteti, mersi :*(dau funda)