Să facă întotdeauna primul pas, să-i dea mereu atenţie chiar dacă ea nu cere, s-o complimenteze, să fie răbdător cu ea şi să-i vorbească calm... etc.
Ghici ghicitoare ce-i?
Nu v-ati saturat sa mai puneti intrebari de acest gen, daca eu as fi mama omida poate ca te-as raspunde dar pana atunci mai este.
Fetele timide sunt ca veverițele. Trebuie sa ai grija cu ele, pentru că sunt fricoase. Le ademenești încetul cu încetul, până îti mănânca din palmă. Atunci le poți băga în pat.
Persoanele timide sunt mai neincrezatoare atat in ele, cat si in ceilalti. Probabil ca nu vrea sa se grabeasca de teama ca va veti desparti si va suferi mult. Eu cred ca trebuie sa fii rabdator cu ea, sa o incurajezi(la ce e bine, bineinteles), sa ii faci complimente si sa o respecti. Lasa relatia sa mearga de la sine, iar cu cat va trece timpul va avea mai multa incredere in tine si iti va dezvalui ce are pe suflet. (De la o fata care se regaseste in descrierea ta)
Buna.O fata timida vrea de la iubitul ei sa o inteleaga si sa o respecte, sa-i fie alaturi la bine si rau. Si daca e secretoasa trebuie sa-i pastrezi secretele care ti le spune. atunci cand ti le spune se intelege ca are perfecta incredere in tine si stie ca nu o s-o dezamagesti.O zi frumoasa!
Sa fie rabdator iubitor afectuos.....vezi sa nu o iei prea tare daca e timida s-ar putea sa o sperii...