Iti dau un sfat nu te arunca din prima, asa am facut eu cu tip de pe fb, am inceptu o relatie repede si ulterior am aflat ca doar vroia altceva de la mine stii tu ce, deci iti zic sa te mai gandesti
Intreaba-l daca e curios de anume film sau teatru si ca poate il vedeti ca s-ar potrivi cu caracterul/pasiunile lui.
Vezi si tu mai departe.
Ce sfat? N-ai nevoie de nici-un sfat.
EL are nevoie de un sfat, să te invite în oraş.
Asaa. ce sfat sa iti dam? E posibil sa te placa. sau doar sa te simpatizeze. probabil te vede ca o amica. sau. viitoare iubita mai vorbeste cu el. bate mici apropourii. si vezi cum decurg lucrurilee. bafta :*
Ai ochii frumosi?
De ce intrebii?
Pentru ca nu imiplac ochelarii tai, d-aia! Urato!
Pff, mersii, nu am ce zice, daca ai spus tuu ca sunt urata asa e, off doamnee nu o sa am niciun iubit, niciun viitor ))))))))
Sa stii ca ala a fost cel mai frumos "Urato!" pe care l-am zis
A adica era ceva gen : Urato! dar de fapt, spuneaii frumoasoo?
Mai, as spune si frumoaso si draguto si atragatoareao DACA as putea sa evaluez corect poza. Asa ce sa zic: misto rama, negre lentilele, demodat bretonul? Waiting for clear pics
Am bretonul filat. tunsoarea punk dar aveam parul ud pentru ca eram la mare. am ochelarii cu lentile transparentee. daca vreii. pun poza sau. fara ochelari sa vezi ca sunt dragutsa
Eu stiu ca esti draguta, esti buzoianca de-a mea, doar te tachinam putin. Te superi?
Oricum sa stii ca ai mai progresat, deja scrisul tau nu ma mai oboseste la fel de mult ca la inceput
Pune si o poza daca ai la indemana.
Daca-mi spui exact ce varsta ai. ca nu mi-ai spus, si promit ca pun o poza recenta, needitata, sau spune`mi ce clasa esti
Inseamna ca ii place de tine, astepta sa te cheme in oras iar apoi distractie placuta
Hei am si eu o experienta exact ca a ta...dar s-a sfarsit rau rau.Nu stiu ce sa zic e decizia ta.