Salut.Am citit povestea ta, pot sa zic ca e frumoasa, insa pacat ca asa a luat sfirsit.Parerea mea este ca la inceput a tinut foarte mult la tine, insa peste o vreme asta deja sa sfirsit, din pacate. El ii gen de baiat la care vrea sa fie asa cum zice el, cum ii place lui, tia propus sa te muti la el, nai acceptat asa ca a zis ca mai bine sa lase balta, pacat ar fi daca nu ati ramine prieteni, trebuie sa-i zici asta.Imi pare rau sati zic asa ceva dar el cred ca nu mai simte nimic pentru tine, insa, ai sa te convingi de asta peste un timp, daca chiar ii pasa de tine si daca inca te mai iubeste ai sa vezi ca o sa te caute si singur peste citeva zile si va face orice ca sa incercati din nou sa fiti impreuna.Bafta
Eu consider ca ar trebui sa treci peste el, un astfel de om care te pune intr-o astfel de asteptari trezeste suspiciuni...
nu stiu ce sa spun cu fosta lui iubita, daca intr-adevar te iubea nu ar fi renuntat la tine fara lupta, si iar fi demonstrat ex-ei ca nu mai tine la ea.
ce mi se pare si mai dubios e ca te punea in asteptare oarecum cu raspunsul, daca era sigur pe el ca te iubeste ti lar fi dat imediat, si nu cred ca era ceva gen ca mai intai sa vada cum evoluati, desii si asta e posibil.
Eu zic ca treci peste el, ar fi cea mai buna solutie, ramaneti prieteni dar nu mai mult...
Bafta!:*:*(PS-Nui asa mult de citit)
Salut.
Pai eu cred că avea el ceva probleme pe care nu a vrut să ţi le spună.
Păi dacă tu nu mai ţii la el ca la început ar fi înregulă doar o relaţie amicală.
Pa-pa!
Am uitat sa specific. el e ultimu an l liceu si a luat f in serios bacu.adica chiar invata . maicasa il preseaza sa invete si sigur nu vrea sa o dezamageasca la cum il stiu eu...probabil s`a gandit ca dk ar fi cu mine ar sta mai mult cu mine si ar avea mai putin timp de invatat (cand eram impreuna nu treceau 2 zile fara sa ne vedem. cel mult 2 zile stateam unu fara altu ). Ma gandesc ca si asta ar putea fi un motiv avand in vedere ca a trecut cam o luna de cand nu mai are absolut nici o legatura cu mine si totusi nu are pe alta care el nu statea fara prietena 2 saptamani .
Voi ce ziceti?
O telenovela in toata regula) pai daca te iubeste cu adevarat o sa te caute el...nu crezi ca l-ai cautat destul? cand o sa fie pregatit o sa iti zica adevarul. dar sper ca atunci nu o sa fie prea tarziu.asta e parerea mea tu tot o sa faci cum o sa te ghideze inima.:*bafta