Heii lonnely, in legatura cu ce ai spus tu ultima data ca 'nu pare genu care sa-si bata joc de tine' crede-ma ca am patit si eu ceva asemanator. si nici eu n-am crezut ca e genu care sa isi bata joc de o persoana. dar de fapt. cel mai bine e sa ii spui ca tiai dat seama ca lui nu-i mai pasa de tine si ca o sa il uiti in scurt timp. din moment ce nici sa iti raspunda la telefon nu are curajul. chiar nu merita sati bati capul cu el.
Păi sincer nu ştiu cât de gravă a fost problema de sa supărat aşa rău. Dacă s-a supărat aşa rău.
Însă dacă nu este supărat înseamnă că nu mai exişti pentru el.Adică.
Te consideră capitol şters înţelegi?
Cel mai bine ar fi să discuţi cu el să-ţi spună ce e în căpşoru' lui. Poate te mai place dar încearcă să te scoată din viaţa lui.
Nu ştiu cât de gravidă e problema de s-a supărat aşa. dacă ştiam îţi spuneam ceva concret.
Eu îţi urez multă baftă! :*
Pa, pa
In fine pana la urma nu conteaza cati ani ai.Sincer lasa'l in pace. Daca spui ca il suni si da telefonul al alti prieteni sa-ti rasp inseamna ca indradevar nu mai e curios de tine.Si daca zici ca l'ai desp de prietena lui pe care el zicea ca o iubeste, CLAR s-a impacat cu ea.Si s'ar putea sa ai surpiza sa iti rasp chiar ea la telefon.asa ca mai bine ii dai un mesaj prin care ii spui ca ti'ai dat seama ca nu mai e curios de tine si ca il lasi in pace.Iar daca nici atunci nu ai vreo reactie inseamna ca si'a batut joc de tine.Am fost sincera cu tine. Sper ca nu te'a deranjat ultima parte.
Asta e si parerea mea,dar clar nu sa impacat cu fosta lui, poate si-a batut joc de mine dar nu pare el genul, deja i-am trimis un sms prin care i-am spus tot ce am avut pe inima.Nu a trecut nici o saptamana de cind nu vorbeste cu mine,am mai avut asa o situatie cu el inainte de anul nou, nu avorbit cu mine o saptamana si ceva dar ea trecut, poate ca acum chiar e gata. Dupa sfatul fratelui lui incep tot de la o.
Si la 14 iti faci probleme daca un tip cu 3 ani mai mare ca tine e suparat pe tine? Sincer.Nu are rost. Daca nu il mai cauti deloc si el intr-adevar a tinut la tine o sa isi puna un semn de intrebare si te va cauta el. Daca nu il mai cauti o sa iti dai seama singura daca si'a batut joc de tine sau nu
Stii eu m-am gindit sa ma duc intentionat in orasul in care traieste si sa nu-mi fac deloc vorba cu el, o sa ma duc doar sa vad o cladire.pe care demult vroiam sa o vad, iar daca ne vom vedea din greseala ma voi purta cu el ca cu un necunoscut.Ce spui?
Cu fratele lui nu pot deoarece el e indragostit de prietena mea.Eu vreau sa incerc cu vreun prieten de al lui bun. Vreau sa sufere macar putin.Nul las sa scape asa usor dupa cit am suferi eu. ziceti-mi vreo metoda sa-l fac sa sufere, Si mersi pentru sfaturi si incurajare.
Pai daca nu l-ai suparat cu nimic e simplu pentru ca e posibil sa isi fi gasit o prietena si pe tine te da la o parte. Bafta.
Aurelian asta e treaba ca dupa cum spune el eu l-am suparat.Citeste de la inceput si vei intelege.