Daca voi va iubiti nu ar trebui sa te intereseze ce zic alti, pentru ca daca fiecare ne-am lua dupa gura altuia ar fi un haos pana la urma tu esti singura care decide ce fel de baiat vrei langa tine parinti intotdeauna se vor baga orice rel ai avea de aceea mai bine fa ce crezi u, iar daca zici ca iubitul tau se comporta frum iti zice vb frumoase se nu e nimic ciudat la mijloc si isi face timp de tine si nu se ia dupa gura parintilor sau al anturajului nu ai dc sa iti faci griji chiar daca multe fete il doresc asta nu inseamna k il si obtin atat timp cat are ochii numai pentru tine nu ai de ce sa iti faci griji ai grija de relatia voastra si nu lasa pe nimeni sa se bage si nu te lua dupa vorbele nimanui pentru ca pot fi pers invidioase care te pot minti k vai l-a vazut pe iubitul tau nu stiu unde si etc nu trebuie sa te iei dupa ele cand il vei vedea u cu ochii tai cu altknv sau poze sarutandu-se cu altknv atunci da ii poti da papucii dar nu te lua dupa ce zic alti
Pai... incepe prin ai explica mamei tale ce sentimente ai pentru el si sa inteleaga ca va iubiti foarte mult (sa nu se mai gandeasca la "nu") fa-o pe mama ta sa il cunoasca mai bine sa vada ce baiat e si etc. Cat despre despartire nu stiu ce sa zic poate ca daca ar fi de acord parinti si-ar mai schimba parerea si poate renunta la faptul ca dupa a 12 a nu o sa mai fiti impreuna fii cat mai apropiata de el si lucrurile se vor schimba
alex_5055 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: