anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ajutati-ma vo rooog! nu stiu c e cu mine.sunt cu prietenul meu de 3 luni stiu ca il iubesc foarte mult, dar cateodata ma intreb daca e chiar asa si nu stiu de ce.incredere nu prea am in el decat sa zic in proportie de 70% pentru ca este foarte simpatic si atrage multe fete care doresc sa se culce cu el in mod special nu neaparat sa aiba o relatie din cate am concluzionat eu pana acum.cu toate ca totul a inceput ca un joc si initial el ma vroia doar pentru mandria lui de baiat(ca sunt o fata dupa care intorc capu destul de multi baiti) acum spune ca ma iubeste foarte muult si il crd si simt asta. dar eu am o problema cu mine.mereu ma gandesc daca se va termina eu c fac atunci? daca ar fi dupa mine as ramane cu el mult timp d acum incolo desi sunt constienat ca nu o sa fie chiar asa ca avem doar 18. dar il iubesc si mi-e frica sa nu il pierd pentru ca as fi distrusa... el mi-a zis ca nu ar renunta la mine pentru nimic in lume.desi parinti nu prea sunt d acord.la mine nici nu stiu ca stau cu el.acum au aflat si parinti lui k mama nu il vrea si nu prea mai vor ca el sa stea cu mine, dar el a zis ca nu renunta l mine...si mai imi zice unele chesti d viitor d exemplu. mi-a dat un sfat pentru facultate si mi-a zis poate pana termin eu a 12 nu o sa mai fim impreuna si nu o sa-i mai pese asa mult si mai bine mi-l da acum.cand am auzit ca poate nu o sa mai fi impreuna pana termin eu a 12 mi-a fugit pamantul d sub picioare.cu toate ca nu i-am zis nimica lui despre remarca facuta.nu stiu cum sa fac sa ies din starea asta sa il tin langa mine mai mult timp.nu stiu ajutati-ma va roog cu un sfat ceva. funda si vot la restul

Răspuns Câştigător
| byancutza a răspuns:

Daca voi va iubiti nu ar trebui sa te intereseze ce zic alti, pentru ca daca fiecare ne-am lua dupa gura altuia ar fi un haos pana la urma tu esti singura care decide ce fel de baiat vrei langa tine parinti intotdeauna se vor baga orice rel ai avea de aceea mai bine fa ce crezi u, iar daca zici ca iubitul tau se comporta frum iti zice vb frumoase se nu e nimic ciudat la mijloc si isi face timp de tine si nu se ia dupa gura parintilor sau al anturajului nu ai dc sa iti faci griji chiar daca multe fete il doresc asta nu inseamna k il si obtin atat timp cat are ochii numai pentru tine nu ai de ce sa iti faci griji ai grija de relatia voastra si nu lasa pe nimeni sa se bage si nu te lua dupa vorbele nimanui pentru ca pot fi pers invidioase care te pot minti k vai l-a vazut pe iubitul tau nu stiu unde si etc nu trebuie sa te iei dupa ele cand il vei vedea u cu ochii tai cu altknv sau poze sarutandu-se cu altknv atunci da ii poti da papucii dar nu te lua dupa ce zic alti

1 răspuns:
| AdkVodka a răspuns:

Pai... incepe prin ai explica mamei tale ce sentimente ai pentru el si sa inteleaga ca va iubiti foarte mult (sa nu se mai gandeasca la "nu") fa-o pe mama ta sa il cunoasca mai bine sa vada ce baiat e si etc. Cat despre despartire nu stiu ce sa zic poate ca daca ar fi de acord parinti si-ar mai schimba parerea si poate renunta la faptul ca dupa a 12 a nu o sa mai fiti impreuna fii cat mai apropiata de el si lucrurile se vor schimba