Nu e greu sa-ti placa un baiat! E greu sa gasesti baiatul care sa-ti placa! cel putin, asa cred eu.
eu una, la un baiat nu caut ceva anume. daca-mi place, imi place.
bine sa nu fie unul de ala care habar n-are sa lege 2 vorbe.
degeaba zice cineva "la un baiat imi place aia, aia, aia"... daca-ti place, iti place, n-ai ce face!
Lor le e frica sa nu ia teapa sau sa nu ajunga roata de rezerva.
In rest si ele isi doresc iubire mai mult ca baietii, dar asa e cand esti sexul frumos: esti si sexul cu risc mai mare de a lua tepe.
Bafta!
Nu vad de ce ar fi greu sa iti placa de un baiat. Iubirea nu e cel mai dincer sentiment dar cred ca el cel mai frumos.
Eu una nu am cautat niciodata la un baiat sa fie frumos, personalitatea m-a interesat mereu cel mai mult. Cateodata poate sa iti placa un baiat chiar pentru defectele lui.
Buna ..pai depinde de fiecare aparte... spre exemplu, eu patesc de multe ori sa ma indragostesc de cine nu ma astept...
Dar in principiu ..nu e foarte greu ..numai ca..sa te indragostesti cu forta, nu poti :-(
Caracterul face diferenta de la un baiat la altul. Eu ador sa fie iubăreț, sa fie deschis orice problema are sa imi spuna, sa imi vorbeasca frumos ...si ..chiar sa fie gelos.dar cu masura