| alepiur a întrebat:

Alaltăieri m-am dezvirginat. Imi pare atat de rau acum, imi vine sa mor.Am abia 15 ani.Ieri am avut câteva crampe in zona abdomenului si am observat ca am o rană jos cum a băgat. Acum dimineata m-am intalnit cu el si mi-a băgat degetul jos si mi-a curs o groaza de sânge.Curgea si pe jos. Voi ce credeti ca am?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Sangerarea hemoragica poate sa apara si sa se manifeste mai multe ore sau chiar si pe parcursul a 2 zile, in situatiile in care pielita himenului a avut o structura ''robusta'', mai groasa si a fost foarte bine vascularizata. Rana existenta in zona vulvei a aparut in urma ruperii himenului si probaabil are nevoie de o perioada de timp putin mai lunga pentru cicatrizarea ei completa. Sangerarea abundenta amintita a reaparut in urma bagarii degetului in vagin in mod iresponsabil, o fapta care a provocat cel mai probabil/posibil o redeschidere a ranii care nu a avut timpul necesara pentru a se cicatriza, vindeca. Dupa orice dezvirginare, pe perioada a cateva zile urmatoare zona vulvei si a vaginului trebuie sa fie pe cat este posibil....menajata. big grin Multa sanatate!