O sa fie greu pentru ca societatea noastra cu mintea incuiata turbeaza cand vede pe strada lesbiene si homosexuali. invit-o la tine sa va uitati la un film, continuarea nu are rost sa o zic, va las pe voi
Fata nu a specificat ca este lesbiana, doar ca ar vrea sa-si inceapa viata sexuala cu o fata, poate doar pentru ca se teme de acest act cu un baiat. Daca are alta dereglare mintala nu poti acuza societatea ca este incuiata la minte, nu crezi?
Nu am spus asta...am spus ca exista posibilitatea ca fata de mai sus sa aiba asa ceva...sau poate nici nu este fata.
Între-adevăr, însă nu-mi pasa, restul sunt detalii. Multumesc :-)
As avea altele mai bune de făcut. Multumesc.
A lesbian/homosexual nu este dereglare mintala
De ce nu incerci cu un baiat? Sunt sigur ca iti gasesti partenerul daca incerci.
Pentru ca nu sunt atrasa. Multumesc :-)
Degeaba incerci daca nu are inclinatii lesbyene. Sansele de reusita sunt paractic nule.
Roag-o frumos sa-ti faca sarbatorile fericite, cu toate ca nu vad de ce ar face-o cu tine: faptul ca asa doresti tu nu este deloc suficient.
Pentru ca voiam sa-mi exprim sentimentele...:-). Multumesc .
Daca si ea are aceleasi inclinatii sexuale ca si tine ar fi bine sa discutati lucrul acesta, daca o cunosti suficient de bine, ca sa stii la ce sate astepti, sa nu ai parte de dezamagiri.
Daca totusi iti doresti neaparat, incearca propune-i si daca refuza spune-i ca a fost doar o gluma. Daca nu incerci nu poti sti niciodata ce ar fi putut fi.
Un sfat... daca e fata atunci e o sansa ca ea sa nu fie atrasa de tine. si lumea barfeste, DACA printr-o minune acea fata are o atractie pentru tine gandeste-te ca e posibil sa-si ascunda sentimentele pentru ca nu vrea ca oamenii sa o critice pentru ca e lesbi, Dar daca vrei neaparat. Spune-i pe fata! Daca vezi ca nu ii place ideea spune-i ca era o gluma stii. ca un Failsafe
Nu -mi pasa, restul sunt detalii. Multumesc :-)