| SentimenteColorate a întrebat:

Buna TPU am 10 ani si am un pr care nu stiu daca ii place de mine cand i-am dat webu in seara aia nu am mai intra pe mnes de autunci nici nu am fost arajanta bine nu stiu ce sa fac pls ajutor

Răspuns Câştigător
| elasexygagica a răspuns:

Probabil l-ai bagat in boala kiss nu stiu probabil nu ii mai merge messu, sau e plecat pe undeva, poate nu are chef sa intre pe mess, eu zic sa nu te stresezi, mai bine fa pe indiferenta sa vezi cum vine la tinewinking bafta kiss

15 răspunsuri:
| Mrlove a răspuns:

La 10 ani ai mintea la baieti? doamne fereste ce sa ajuns de copii din ziua de azi

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu ai niciun prieten. Ai 10 ani, vezi-ţi de şcoală. La vârsta ta mă jucam, nu aveam prieteni happy! Baftă!

| Bianka a răspuns:

Apoi... minte de copil de 10 anioh go on
Acum sincer, pentru baieti o sa ai destul timphappy Du'te in parc si da-te pe topogan mai binelaughing

| Cătălina a răspuns:

Mai treci domnisoara si pe la scoala, lasa prietenul. Nu vezi ca nici sa scrii corect nu stii...iti trebuie baieti.

| Blondamea a răspuns:

La doar 10 ani uh deja te gandesti la baieti?
\mai lasa-i in pace ocupate de scoala lasa baietii
eu am 14 ani si multi baieti m-au intr daca vreau sa stai cu ei si eu le-am spus ca nu lasa-i in pace vzit de treaba tha uital e mai bine

| alexaaa a răspuns:

Off...la 10 ani dai web in speranta ca o sa agati pe cineva.stai linistita copila ca nici nu stii cum se saruta la varsta astalaughing"nu am fost aranjata bine"...laughingce prostie!

| denysame a răspuns:

Buna.ai doar 10 ani! Iti sta capul la baiati de la varsta asta? Ce sa faci?:Sa te pui cu burtik pe carte ca vei ajunge ceva daca incepi sa stai in limbutza dupa baieti de la varsta ta, vei ajunge rau...Parintii tai ce zic?

| Foxxi a răspuns:

Tu cati i`ai zis ca ai inainte sa ii dai webul?

| SentimenteColorate explică:

Sunteit niste prosti e doar pr desteptilor nu e iubit il iubesc ca pe pr nu aveti minte de loc cum sa am iubit la 10 ani chiar si alcinevastie mai bine decat voi doamne la ce va sta voua mintea la iubiti

| 인스피릿 a răspuns:

@andreeascumpik Cred ca nu-ti dai seama cine e adevaratul prost aici. La ce-ti sta tie capul la 10 ani... Sunt sigura ca peste 2 ani o sa intrebi: ''Buna TPU! Aseara i-am dat webul iubitului meu si eram dezbracata. De atunci nu mai vorbeste cu mine. Oare s-a speriat de mine? Am facut bine ceea ce am facut? Va rog ajutati-ma plz plz plz ca nu mai stiu ce sa fac!'' Seriously, pune tu mana pe caiete si fa-ti temele, lasa prietenii si web-ul la 10 ani.

| Andreeeeea_2521 a răspuns:

rolling on the floor)))
Nu erai aranjata binerolling on the floor))
Doamne ce copil rolling eyes
La 10 ani tu te gandesti la baieti?rolling on the floor))

| tarziu a răspuns:

Singura ti'ai dat raspunsul: Aranjeaza'te bine si mai da'i o data web'ul

Răspuns utilizator avertizat
| SentimenteColorate explică:

Deci voi clar nu stiit sa vb frumos e un pr bun numa la iubi va sta mintea cum as putea eu sa fiu la 10 ani eu sunt la scoala ap am 11 ani si inplinesc 12 tongue asaca nu stiu ce va apucat oricum mi-a raspuns si a zis ca a fost plecat

| anonima125 a răspuns:

Ti a dat ignor devil