Probabil l-ai bagat in boala nu stiu probabil nu ii mai merge messu, sau e plecat pe undeva, poate nu are chef sa intre pe mess, eu zic sa nu te stresezi, mai bine fa pe indiferenta sa vezi cum vine la tine bafta
La 10 ani ai mintea la baieti? doamne fereste ce sa ajuns de copii din ziua de azi
Nu ai niciun prieten. Ai 10 ani, vezi-ţi de şcoală. La vârsta ta mă jucam, nu aveam prieteni ! Baftă!
Apoi... minte de copil de 10 ani
Acum sincer, pentru baieti o sa ai destul timp Du'te in parc si da-te pe topogan mai bine
Mai treci domnisoara si pe la scoala, lasa prietenul. Nu vezi ca nici sa scrii corect nu stii...iti trebuie baieti.
La doar 10 ani uh deja te gandesti la baieti?
\mai lasa-i in pace ocupate de scoala lasa baietii
eu am 14 ani si multi baieti m-au intr daca vreau sa stai cu ei si eu le-am spus ca nu lasa-i in pace vzit de treaba tha uital e mai bine
Off...la 10 ani dai web in speranta ca o sa agati pe cineva.stai linistita copila ca nici nu stii cum se saruta la varsta asta"nu am fost aranjata bine"...ce prostie!
Buna.ai doar 10 ani! Iti sta capul la baiati de la varsta asta? Ce sa faci?:Sa te pui cu burtik pe carte ca vei ajunge ceva daca incepi sa stai in limbutza dupa baieti de la varsta ta, vei ajunge rau...Parintii tai ce zic?
Sunteit niste prosti e doar pr desteptilor nu e iubit il iubesc ca pe pr nu aveti minte de loc cum sa am iubit la 10 ani chiar si alcinevastie mai bine decat voi doamne la ce va sta voua mintea la iubiti
@andreeascumpik Cred ca nu-ti dai seama cine e adevaratul prost aici. La ce-ti sta tie capul la 10 ani... Sunt sigura ca peste 2 ani o sa intrebi: ''Buna TPU! Aseara i-am dat webul iubitului meu si eram dezbracata. De atunci nu mai vorbeste cu mine. Oare s-a speriat de mine? Am facut bine ceea ce am facut? Va rog ajutati-ma plz plz plz ca nu mai stiu ce sa fac!'' Seriously, pune tu mana pe caiete si fa-ti temele, lasa prietenii si web-ul la 10 ani.
)))
Nu erai aranjata bine))
Doamne ce copil
La 10 ani tu te gandesti la baieti?))
Deci voi clar nu stiit sa vb frumos e un pr bun numa la iubi va sta mintea cum as putea eu sa fiu la 10 ani eu sunt la scoala ap am 11 ani si inplinesc 12 asaca nu stiu ce va apucat oricum mi-a raspuns si a zis ca a fost plecat