Ocupate de studii nu de impresionat baietii, ai timp si de gagici cand te faci mare.
La 10 ani?! Pe bune?si Tinkey, eu si pe la 11 ani ma mai jucam cu papusileStai fetito linistita
1.ai putea sa schimibi si tu numele accountului.ne putem da si noi seama de varsta ta
2.10 ani?! serois?
eu la 10 ani inca ma jucam cu papusile
Ai parinti?
Ce i-as bate pe parintii astia care isi lasa copii sa faca asemenea lucruri.(sau incearca)
Acum draga montana,daca il impresionezi ce crezi ca vei face?
Unde veti ajunge?
Nicaieri, asa ca vezi-ti de scoala ca ii importanta iti spun din propria experienta, pentru ca si eu am facut-o lata si fac un am in plus de scoala inloc sa plec in America/Australia pe vas...
Deci mai asteapta si vb cu parinti aia ai tai
Ma scuzi draga "Inoue" si draga "Şoseţica" dar la 10 ani nu este mica adica eu am o prietena care are tot 10 ani si pana acum a fost numai cu baieti de la 14 ani in sus a fost si cu un baiat de 17.Nu conteaza ca Fashiongirl17 are 10 ani, poate ea a crescut cu fete mai mari decat ea si de aceea a prins si ea obiceiurile lor.Dar totusi este mica si mai tarziu ii va parea rau ca a avut prieten de la varsta asta.Prietena mea de 10 ani arata ca la clasa a 8 a are 1.70 m poate sh mai mult.Dar parerea mea este ca a lui SoL!
Pai serios ar trebui sa mai astepti.Ai zece ani. Vreo patru ani si iti faci prieten.
AndrewTate7789 întreabă: