| lullaby57657 a întrebat:

Am 10 ani si vreau sa inpresionez un baiat dar nu stiu cum sa fac asta m-ati putea ajuta? Please! Funda+vot!

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca sa fii de treaba, momentan atat, esti micuta blushing.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ocupate de studii nu de impresionat baietii, ai timp si de gagici cand te faci mare.

| Inoue a răspuns:

La 10 ani?! Pe bune?rolling on the floorsi Tinkey, eu si pe la 11 ani ma mai jucam cu papusilelaughingStai fetito linistitalaughing

| MrsDraculescu a răspuns:

1.ai putea sa schimibi si tu numele accountului.ne putem da si noi seama de varsta ta
2.10 ani?! serois?
eu la 10 ani inca ma jucam cu papusile laughing

| Chrysk2 a răspuns:

Ai parinti?
Ce i-as bate pe parintii astia care isi lasa copii sa faca asemenea lucruri.(sau incearca)
Acum draga montana,daca il impresionezi ce crezi ca vei face?
Unde veti ajunge?
Nicaieri, asa ca vezi-ti de scoala ca ii importanta iti spun din propria experienta, pentru ca si eu am facut-o lata si fac un am in plus de scoala inloc sa plec in America/Australia pe vas...
Deci mai asteapta si vb cu parinti aia ai tai

| Sara_9740 a răspuns:

Ma scuzi draga "Inoue" si draga "Şoseţica" dar la 10 ani nu este mica adica eu am o prietena care are tot 10 ani si pana acum a fost numai cu baieti de la 14 ani in sus a fost si cu un baiat de 17.Nu conteaza ca Fashiongirl17 are 10 ani, poate ea a crescut cu fete mai mari decat ea si de aceea a prins si ea obiceiurile lor.Dar totusi este mica si mai tarziu ii va parea rau ca a avut prieten de la varsta asta.Prietena mea de 10 ani arata ca la clasa a 8 a are 1.70 m poate sh mai mult.Dar parerea mea este ca a lui SoL!happy

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

Pai serios ar trebui sa mai astepti.Ai zece ani. Vreo patru ani si iti faci prieten.

| Mady99 a răspuns:

Parerea mea este la fel ca a lui Sol...big grin

Întrebări similare