Pune o batista imbibata cu otet pe burtica, chiar deasupra pubisului si durerea trece.
Ti-as recomanda sa incerci sa folosesti 2-3 cani de ceai facut din ghimbir (concentratia o determini prin incercari). In foarte multe cazuri are efecte de-a dreptul incredibile, miraculoase. Ai mai putea incerca sa folosesti si ceaiul obtinut din conuri de hamei (gasesti in farmacii naturiste). Sau sa folosesti combinat cele 2 ceaiuri pe perioada in care se manifesta durerile fiindca reduc actiunea prostaglandinelor care provoca crampele musculare uterine. Multa sanatate!
Mergi frumos până la farmacie și spune-i farmacistei ce problemă ai: te va ajuta cu ceva antiinflamatoare și analgezice.
Eu ti-aş recomanda sa iei o perna in brate si sa te culci ...desigur daca esti acasa...astfel vei uita de durere si te vei odihni...
Eu una iau pastile dar, cand nu am pastile pun intr-un bidon, bidonas depinde ce ai prin casa cu apa calda si i tin pe burta pana trece durerea.
Cel mai bine este sa te duci la doctor si îți va spune el de ce ai nevoie de exemplu eu iti recomand nurofen de 200