anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Am 12 Ani iar pot sa scot capul penisului cand vreau eu si cand e in erectie dar cand il ating simt o durere nu chiar mare la cati ani pot sa ating capul penisului fara sa ma doara?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Glandul e foarte sensibil la tingere directă, de aia și este învelit de pielea prepuțului.
Evită să-l mai atingi direct. Cu timpul sensibilitatea se mai reduce și te și obișnuiești cu senzația.
PS fimoza este atunci când NU poți „să-l scoți" deloc, tu dacă nu ai o problemă în a-l da la iveală, cu siguranță NU ai așa ceva.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai fimoza si este strangulat glandul, de aceea doare.
Mergi al medic si vezi daca-i nevoie de interventie chirurgicala sa-ti elibereze organul.

| 6Anonim9 a răspuns:

Nici eu nu puteam sa-mi decacalotez penisul, insa tata, dorindu-si baieti "strong" a luat masuri si m-a dus la 5 ani la chirurg la spitalul de copii si mi-au eliberat penisul. Cativa ani a fost nasol, ma durea foarte tare daca imi atingeam capul sau daca decalotam, dar in cativa ani, cu exercitii tactile, am rezolvat-o. La varsta de 5 ani, din cauza durerii il uram pe tata pentru ce a facut, dar acum il respect enorm.

| vocea a răspuns:

Iti trece te doare acum dar iti va trece e normal nu te speria, mergi totusi la medic

| guruman112 a răspuns:

Firmoza sigur nu ai dar durerea o sa treaca de la sine de ocamdata ai doar 12 ani

| Randomuser2000 a răspuns:

Inseamna ca e stricat, baga surubelnita pe sub peiele pana simti o senzatie de gadilici in zona anala, succes
daca nu ai surubelnita, incearca cu o lama fina