anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU. Am 12 ani jumatate si am un iubit care are 17 ani. El m-a invitat ieri seara la el sa ne uitam la un film, dar am ajuns sa facem sex. Se poate sa fiu insărcinată? Cu mama nu pot vorbi ca ea credea ca merg la o prietena si nici nu stie de el si tata nu am. Ce sa fac? Mi-e frica crying Daca am ramas insarcinata si afla mama de el o sa se supere grav pe mine crying

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ti trage cîteva scatoalce bine meritatelaughing

| DaniTDCI a răspuns:

Diferenta mare de varsta din punct de vedere legal, iar tu nu esti cam mica pentru asa ceva?

| Rux04 a răspuns:

Bună. Chiar dacă se va supăra pe tine, mama rămâne tot mamă. Te sfătuiesc să îi spui ce ai făcut și să găsiți împreună o soluție dacă ai rămas însărcinată. Nu a fost bine ce ai făcut pentru că organele genitale nu sunt dezvoltate la vârsta aceasta. Iar el poate face pușcărie pentru act sexual cu un minor.
https://www.csid.ro/......e-3194707/

| AlinTanase a răspuns:

Bianca,draga mea!
CE POTI FACE
1Spune-i mamei tale si cere-i ajutorul
2Fa un test de sarcina

Intrebari si info
Era protejat?
Anal sau nu mai esti domnisoara

Mama ta iti poate spune la un moment dat sa il avorti daca esti insarcinata si afla, un sfat ar fi sa nu faci asta
Mama ta va afla in cam 4 luni de esti insarcinata
Nu cred ca ai putea fi insarcinata la acea varsta dar orice e posibil
Ai plecat la el cu intentia de a face sex cu el sau te-a convins,

un joke ar fi ca multe fete au fost invitate la un film dar au nimerit sa faca sex

| anarosca78 a răspuns:

Trolllaughing

| dariasisi7 a răspuns:

Bruh, sper că e troll. Dacă nu e:
1.Ce a făcut e ilegal
2. Vezi si tu daca iti intarzie ciclul. Dacă iti întârzie faci un test de sarcina (e intre 3 si 20 de lei)

| Bibi69c a răspuns:

Draga mea Bianca, ignora toți martalogii care te iau la mișto când îți răspund. Sa vorbim ca de la fata la fata. Nu e nicio problema ca ai făcut sex la 12 ani, asa ai simțit. Poate el a încercat sa te convingă sa faci asta sau poate nu. Contează sa fie alegerea ta. Știu ca ți-e frica sa ii spui mamei tale dar uite, oricât de nebuna sau rea ar părea, cât o sa trăiască o sa fie acolo pentru tine și niciodată nu o sa se supere cu adevărat pe tine. Vorbește cu ea, povestește-i și spune-i sa te ajute. Vei vedea ca nu e chiar atât de rea pe cat pare!

| CinevaCuIntrebari a răspuns:

Depinde. Daca nu ai avut ciclu niciodata pentru ca e o varsta mica nu ai cum sa fii insarcinata, dar daca ai avut ciclu si ati facut neprotejat s-ar putea. Trebuie sa cauti pe internet sa vezi cam cand e perioada ta fertila adica perioada in care poti deveni insarcinata. Sper ca te-am ajutat.

| CinevaCuIntrebari a răspuns:

Am uitat sa iti spun, ce a facut el e ilegal. Sexul cu minorii se poate pedepsi pana la 5 ani de inchisoare

| Octavian81 a răspuns (pentru CinevaCuIntrebari):

El 17, ea 12 - din cate stiu eu, ambii sunt minori. Daca era unul dintre trecut de 18 ani, atunci intra intr-adevar la intretiene de raporturi sexuale cu minori.