Nu mai citi toate tampeniile.acel lichid alb este secretia vaginala care de obidei vine inaintea ciclului, asa ca pregateste-te ca o sa-ti vina.
Pai am acel lichid din august...
Nu trebuie sa iti vina doar pentru ca prietenilor tale le-a venit, corpul tau nu este inca pregatit pentru asta, mie mi-a venit in clasa a 6 a.Fiecaruia ii vine cand trebuie.
Secretia aia albicioasa este normala deoarece tine vaginul ud si are rolul de a-l proteja, se cheama leucoree si este foarte bine ca o ai.Nu lua nici o spirulina nimic.
Crede-ma ca nu e nimic placut in a avea ciclu, o sa te saturi sa te doara sanii, burta si sa fii balonata si imbufnata in fiecare luna.
Bafta :*
Si mai am o problema...ma mananca vaginul destul de des.asta e o problema? ce sa fac?
Atunci cand te mananca vaginul iti creste parul pubian sau poate ai vreo infectie
incearca sa nu te scarpini pentru ca nu este bine
ai grija de tine!
Ai luat in ultima vreme vreun antibiotic? Daca te mananca si lichidul acela este foarte abundent si te mai si usttura e posibil sa ai candida si trebuie sa mergi la ginecolog
Vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare?
Ke ar fi sa incercam o sensatie tare si sa vezi q numai ai nevoie de nici o pastila sau medicament pana 60 de ani adaugami id dka vrei sa vb alex_george2012 depinde si cat de dezvoltata esti:X:*
Anonima17191 întreabă: