| LidiaLol a întrebat:

Am 12 ani si am o problema.
La scoala, un baiat m-a atins si imi e frica sa mai merg la scoala. Ce sa fac?
Nu le-am spus parintilor pentru ca imi este frica...
Nu am mai fost la scoala de 3 zile si nu mai stiu ce sa fac...Sugestii?

10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Mergi la scoala si evital iar daca se mai repeta spune profesorilor sau parintilor

| Hammurabi a răspuns:

În primul rând nu trebuie să te simți tu vinovată sub nici o formă. În al doilea rând trebuie neapărat să le spui părinților. Ei vor rezolva situația. Cu cât amâni cu atât e mai rău pentru tine.

| SG1995 a răspuns:

Vorbesti cu diriginta, asta nu e motiv de chiul. Tipul trebuie sanctionat, dar si tu la fel pentru lipsuri.

| Necunoscut112 a răspuns:

Trebuie să spui părinţilor urgent să se rezolve problema. Dacă vei chiuli, nu vei face decât să îţi agravezi situaţia nasoală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce iti este frica sa le zici parintilor tai?

| sweetangels a răspuns:

Atinge-l și tu cu un paloș peste moacă.

| Rux04 a răspuns:

Spune-le părinților și apoi domnului/doamnei diriginte. Trebuie să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate să stai așa.

| Bernardus a răspuns:

Sper ca nu esti troll, dar dumniezo' mai stie. Oricum, daca zici pe bune, nu mai fi asa speriata de bombe FFS, adica unu' la mana: ce om normal ar chiuli 3 zile pentru ceva de genu', adica da, se considera abuz sexual, dar nu te-a violat, te-a atins, in situatii d-astea se da un sut la punctu' sensibil si ai rezolvat! Doi la mana: de ce naiba ti-ar fi frica sa le spui parintilor? Ce flostiomoc crezi ca se intampla daca afla ai tai ca te-a atins Gelu' din ultima banca? Traiesti in orientul mijlociu si te bat pentru ce au facut altii? Ce naiba, ma, zici ca va cade capu' daca ganditi!

| LaraCarmen a răspuns:

In ce sens te-a atins?

| SG1995 a răspuns (pentru LaraCarmen):

A pipait-o logic.