| zozox a întrebat:

TPU! Am 12 ani.si imi place de un baiat cu care am mai fost odata. Dar nj cu sa flirtez cu el si sa-l fac sa fie cu mine. plizzz help me

Răspuns Câştigător
| ZaMbArIcI_4577 a răspuns:

Mai nu mai speriatzi fata ce naiba... voua var placea sa va zica cineva mult mai mare decat voi sa lasati baietii(ma rog rev. la sub)deci 1.are prietena? 2.Cati ani are? 3. Date pe langa el, de preferat cu o prietena langa u, daca nu observi nicio schimbare du-te la el si zii ca o pr de a ta vrea idu lui(asta in caz in car nu-l ai)

Daca il ai vb cu el pe mess si propune sa va int la sc.sa vb, etcbig grin

P. S:astept rasp la intrebare legate de varsta si daca are prietena(revin)

9 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

12 ani, multi inainte micuta domnisoara, dar problema e ca esti prea mica pentru filtrat si sa te gandesti la o relatie, la varsta ta fizicul si psihicul tau inca se dezvolta si nu poti intelege ce implicati ar avea o relatie la varsta asta asupra dezvoltari tale mentale.
Ce ar trebui sa faci este sa renuti la ideile astea care probabil leai capatat de la alti si sa te concentrezi asupra copilariei tale.

| noktambul a răspuns:

Datzi-va amandoi pe tobogan! Lasa flirtul peste vreo doi ani, acum jucati-va jocuri de copii. Mai incolo o sa va jucati si de-a flirtul si de-a dragostea si de-a mama si tata, daca viata o sa vrea sa fiti impreuna. Inima buna va doresc!

| Scarlettt a răspuns:

Pai bagate in sema cu el vb cu el :X:X:X zi pe meschesty de astea cmf :X styy u da incearca sa nu fii plictisitoare asa am facut eu cu un baiat adica el se dadea la mine si in ultimu timp am inceput sa il plac:XX Funda big grin

| ZaMbArIcI_4577 a răspuns:

Poi daca ai idu lui vb cu el sau roaga o prietena sai zica ceva de u daca vrea bine daca nu... fal gelos flirteaza cu alt baiat:d si daca are 12 ani si mai bine

Bafta!tongue

| Sandy_2698 a răspuns:

La varsta ta imi statea capu la scoala, fetit-o no talking.
glumesc whistling. de fapt nu glumesc thinking, asa era!

cam asta vroiam sa zic. is praf la asta rolling on the floor, ca eu nu gandeam asa la varsta ta. anyway, sfaturile pe care le-ai primit pana acum is bune.

| Kitty_7640 a răspuns:

Incerca sa ii spui tot ce simti pentru el si ca ai dori sa ma continui relatia cu elhappy

| zozox explică:

Pai are 12 ani si este in clasa cu mne.am id-ul lui.nu are pretenatongue.si oriqm pentru ceilalti. fiti seriosi! asta e lumea din ziua de astazi ok?waiting:*tonguetonguetonguePlaughing

| ALYNUTZA_1574 a răspuns:

Nu ti se pare ca esti cam mica? mai asteapta vreo 2-3 ani.

| VMihai a răspuns:

Salutare.
incearca sa fi cat mai naturala, cat mai dulce, insa vezi sa nu pici in extrema de a fi cu nasul pe sus; vezi care sunt sentimentele lui fata de tine, atitudinea care o are cand este in preajma iar cand crezi ca este momentul potrivit spune-i ca il placi si ti-ar placea sa fiti impreuna happy bafta