| Beaufericire a întrebat:

Am 12 ani si imi place de un coleg.Ideea este ca eu vreau sa il resping chiar daca il plac pentru ca nu am varsta ideala vreau sa ma gandesc la un iubit la minim 15 16 ani.Eu sunt subiectul de barfa al clasei mele si se spune ca am fi impreuna(eu cu colegul acela) si barfele au ajuns si la urechea lui si ma intrebat daca il plac iam zis ca nu si el imi zicea de o fata ca zicea ca il place..cred ca incerca sa vada daca sunt geloasa dar am fost indiferenta.Suntem prieteni buni adica mai aveam 2 prieteni baieti adca doar prieteni (buni) dar sau mutat si din gasca noastra (mai suntem vreo 2 fete ) el a ramas dintre baieti.Il plac dar vreau sa il resping cu toate si eu cred ca ma place putin dar si asa nu ma intereseaza.Noi doi ne stim de la gradinita si acum suntem a sasea.Sincer ma simt atrasa de el din clasa 1 dar mi se pare o porcarie aduca astea nu sunt iubiri si nici nu le poti spune asa.Pana la varsta de 14 ani idilele astea sunt niste porcarii doar. Oricum intrebarea mea este cum sa fac sa il resping si cum sa fac sa nu se mai vorbeasca despre mine si el.Nu vreau raspunsuri gen esti prea mica pentru iubire dar REPET eu nu vreau o relatie si nu sunt genu ca majoritatea fetelor de pe TPU(nu toate sunt, exista si fete care chiar te ajuta ) care intreaba daca au ramas insarcinate cu un cartof sau ceva de genu.deci eu nu va intreb cum sa ma dau la el din contra sa il resping.Imi cer scuze pentru sulul de hartie igienica care lam scris si pentru greseli. Ofer funda raspunsului care e logic ajutator si nu jignitor

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Este bine ca stii ce vrei. Chiar si dreptate. Nu esti ca alte fete. E bine ca, gandesti asa intr-un fel.
Primul pas l-ai facut deja. Stii ca trebuie sa il respingi. Dar gandeste te ca deja ai facut-o. Nu esti cu el sau ceva. Dar daca vrei ca el sa nu mai vorbeasca despre tine l-ai putea pur si simplu ignora daca asta vrei. El o sa inteleaga mesajul. Tu puneti in minte ca trebuie sa termini scoala in primul rand. Dar deja faci asta. Eu zic ca problema e rezolvata.

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mersi de funda happy

| Alexx06 a răspuns:

Ai sa-ti petreci mai mult timp cu ceilalti si cu timpul probabil va veti departa... Asta depinde si de baiat. Sau pur si simplu ai putea sa-i explici situatia si sunt sigura ca daca iti e prieten adevarat va intelege.

| Beaufericire explică:

Multumesc pentru raspuns.Majoritatea raspunsurilor tale(nu le-am citit pe toate ) au fost ajutatoare din ce am vazut si cel dat acum se numara si el.Mi-ai mai raspuns la alte intrebari dar aveam alt cont si au fost chiar utille raspunsurile