Pai nu stiu ca nici eu nu stiu ce sa fac sm 11 ani si imi place un baiat de 13. este asa de dragut! si din pacate n stiu sa ii zic ca il plac sau nu. daca ii zic pate zice in toata scoala ca imi place de el
Pai. intreaba-l daca vrea sa iesiti afara. Cand sunteti singuri, spune-i k iti cam place de el si k el c parere are despre tine. Intreaba-l daca nu ar dori sa fiti un cuplu. si apoi vezi u c mai zice. daca nu reusesti sa fiti impreuna sunt o mie de baieti in lume iti vei gasi cu siguranta altul:*. Sper ca te-am ajutat>
Nu pot sa ii zic ca il plac, caci nu vreau sa risc, pentru ca daca el nu ma place si stie ca il plac nu il voi mai putea privi, nu pot iesi de pe strada fara sa ii vad casa.
Atunci stai mai mult pe langa el si incerca sa-i atragi mai mult atentia. intra putin in vorba cu el. si mai departe vezi u.:p
Aratate interesata, dar totusi fii indiferenta adica cheama-l afara si lasa-l pe el sa pvesteasca mai mult iar cand povesteste nu te uita in gura lui salivand uita-te in alta parte, totusi ascultand ce zice. Ai zis ca are 14 ani deci e adolescent si ii plac jocurile, joacate cu el fal sa creada ca il placi, dar totusi catetodata aratate cu totul dezinteresata, sigur ii vei atrage atentia.
RayKzor51 întreabă: