| bogdanabogdy50 a întrebat:

am 12 ani si trec intra 6-a si sanii mei au ramas foarte mici...si nu m-ai cresc! Daca ati vrea sa ma ajutati. va rog nu puneti intrebari de genu:trebuie sa marg la un doctor sau sa mai astept inca mult si bine love struck

6 răspunsuri:
| xXx_6966 a răspuns:

Pai uite...sunt persoane care la varsta ta sunt mai dezvoltate si care sunt mai putin dezvoltate...in general sanii incep sa creasca de la 10-13 ani. daca in la 16 ani nu-ti vor creste sanii atunci e o prolema.dar pin atunci iti vor crste. mai asteapta si tu vreo jumate de an si aisa vezi schimbari, bafta
Funda?

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Dhooamne-ai doar 12 ani si daca nu iti mai cresc nu inseamna ca asa vor ramane` tu ai vrea ca la 12 ani sa ai masura 90 in bust ` asteapta fetitoo laughing

si apropo la 12 ani intreaba`ne chesti de papusi si cartii nu de sani` ca sani tai mai au de crescut ` si tu la fel laughing

P.S : ai gresit categorialaughing)

| MariusMarius96 a răspuns:

Bhaaaaa retardatilor, la 12 ani nici nu trebuie sa ai tate, tu vrei sa te mariti de la 17 ani, doamne ce copiii, ba voi macar ganditi ce scrieti!?

| LikeABossBaby a răspuns:

Buna iubitha:* uite aici poate te ajuta http://feminin.netul.ro/......-natural/m bafta multa:* fundita?:o3

| Alinnnn a răspuns:

Lolllll.esthi si vei fi blana fato, BLANA!

| finutza97 a răspuns:

Ehe...sh ti se pare ciudat?hee heenu esti singura sa stii.foarte putine fete au sanii dezvoltati la varsta asta...eu cunosc fete pe clasa a IX-a fara sani dar uh oh go onnu-ti face plb daca esti slabuta vezi cum faci sa te ingrasi ca ti se vor mai marii(acum depinde de organismul tau), dar daca vrei sa se vada mai mari nu stiu thinking pune-ti sh uh o pereche de sosete in sutienlaughingrolling on the floor sper ca te-am ajutat fundita?batting eyelashes:*