| bogdanabogdy50 a întrebat:

am 12 ani si trec intra 6-a si sanii mei au ramas foarte mici...si nu m-ai cresc! Daca ati vrea sa ma ajutati. va rog nu puneti intrebari de genu:trebuie sa marg la un doctor sau sa mai astept inca mult si bine! love struck

Răspuns Câştigător
| Lorah26 a răspuns:

Sanii fiecarei fete sunt ca amprentele sale – niciodata nu seamana cu cei ai altor fete. Celor mai multe fete incep sa le creasca sanii intre 10-14 ani. Dar exista variatii considerabile: sanii unor fete incep sa creasca mai devreme, ai altora mai tarziu. Cercetarile arata ca aceasta crestere poate continua chiar pana la 20 sau 30 de ani, desi la cele mai multe fete, ea se desfasoara intre 10-18 ani.
Sper ca ti-am fost de ajutor! :*. Pentru varsta asta nu e motiv de ingrijorare. happy Stai chill :*

4 răspunsuri:
| SociallyDepressed a răspuns:

Asteapta.Au timp sa creasca

| AnnaMaria a răspuns:

Leaga-ti sfarcurile de calorifer si sari pe geam

| Frumushica96 a răspuns:

Pai chiar asta ar fi solutia sa astepti pentru ca eu stiu fete care sunt in clasa a 9 si au sani foarte mici dar asta nu inseamna ca au o problema ci inseamna ca ele se dezvolta putin mai greu ca restul fetelor dar nu te ingrijora daca te simti penibil ca restul fetelor din clasa ta au sani si tu nu ia-ti si tu de la un magazin un sutien cu push up si poate asa o sa te simti si tu mai bine mult succes kiss

| loserkidz111 a răspuns:

Tu esti constienta ca ai 12 ani? e normal ca la 12 ani sa nu ai sanii mari. eu am 15 ani si nu sunt pamela anderson. fiecarei fete ii cresc diferit. daca inca nu ti.a venit nici nu prea o sa iti creasca pana nu iti vine si daca da inseamna ca de dezvolti mai incet. asteapta pana pe la 14-15 ani sa vezi cum sta treaba