| AnNéVidoff a întrebat:

Buna TPU
Am 13 ani aproape 14...de curand iubesc o fata...suna ciudat...14 ani si iti place o fata? ...multi ati spune sa raman la laba mea rolling on the floor)))...nu-s tocmai perfect dar mereu diferit...am reusit in vacanta sa realizez marea mea performanta de 20 de tractiuni rolling on the floor))...sunt pampalau dupa mine... iubesc o fata de 14 ani face 15 ani.O iubesc...am mai iubit o fata cu tot "eu-l" dar nu am reusit sa o am...pe aceasta fata o am! E a mea! Si ea spune ca ma iubeste...suntem impreuna de 1 luna.Ea spune ca ma iubeste...mereu gresesc...ne certam ca eu sunt altfel dar tot ne iubim...a fost o perioada rece si mi-a spus ca relatia nu mai e ce a fost...si-a revenit dupa ce vroiam sa iau Lasix sa o termin cu viata...reincepuse sa imi spuna iubitule...ea ma iubeste pentru caracterul meu avand in vedere ca mai mult de 1 luna am fost prietenul ei cel mai bun...am si plans ci ea...ma doare cand ma raneste...eu cu dragostea am ceva... iubesc! Din toata inima! Mor pentru ea...eu ii spun ca daca o atinge unul il zbor...penal vorbindwinking si ea imi spune:"Nuu...nu am ce face iubitule!"...ii dai una intre picioare si i-ai luat toata placereawinking...buun...de la o vreme e rece (2 zile...suntem de o luna impreuna...o sapt e mult rolling on the floor)) )...eu unul mereu sunt diferit! Nu ma simt ok cand ceilalti tot ating fetele prin clasa...adica nu e ok...sa am eu o fata in clasa aia? Ii distrug...dar ele ca sa nu le scada popularitatea nu spun nimic... zici ca e razboi...eu unul vreau sa ma sinucid... ceva sigur...sunt in plus...ce imi recomandati cu ea? O iubesc prea tare...m-a vorbit si pe la spate si am primit printuri de la aia...ii intreaba pe alti baieti:"Crezi ca x e genul meu...eu una zic nu...etc." (x=eu)...ce sa fac? o iubesc din toata inima...normal la cap sunt cred rolling on the floor)))...dar am nevoie de ceva...un sfat...nu psiholog...
P.S.:Mi-a dat mesaj adineauri:"Te-ai suparat pe mine?"...nu imi mai spune iubitule si nu mai raspunde la te iubesc...:'( doare...totul doare...ce sa fac? voi ce ati face?
P.S.2:Am vorbit cu ai mei ca orice om normal...raspuns normal:"Baiatule! Tu vrei la Lazar nu? Invata ca vine a8-a si daca vrea te distruge o fata fara sa vrea si o termini cu liceul!"...ce sa fac? :'(...altii mi-au spus sa o las...e panarama...dar e panarama mea si o iubesc... vreau parerea vostra chiar daca nu ajuta cu mult...iau in calcul...help...
Multumesc de pe acum rolling on the floor)...:'(...dau Funda si vot...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lulu07 a răspuns:

Parerea mea este ca inainte sa o/il supui la niste teste sa vezi daca poti avea incredere in ea..Si sa nu mai pui atat suflet ca unele pot profita de tine si te joaca pe degete...Si nu trebuie sa te sinucizi pentru o fata ..lasa ca sunt multe fete mai ales ca o sa treci cat de curand in a 9 a o sa cunosti lume noua. Sper ca te-am ajutat.Ciao

| robi1990 a răspuns:

Am citit jumate, ca restul mi lene, tu nai nici buletin si suferi din dragoste?!?

| McQueen_Humphrey_1980 a răspuns:

Mai bine ramai la laba ta...