| FloriFloricaa a întrebat:

Bună TPU!
Am 13 ani și într-adevăr cum se spune, la 13 ani încep anumite sentimente mai semnificative.
Sunt cu un băiat de 15 ani, și suntem timizi. Adică, nu ne-am sărutat, mi-a zis "te iubesc!" doar la telefon și pe facebook, nu ne ținem de mână. Mie mi-a venit o idee:
-cum mai vorbim noi la școală, să îi propun să mergem afară pe bancă, să vorbim un subiect mai "interesant" iar când plec de pe bancă să îl pup pe obraz și să plec.

Ce ziceți? E o idee bună? Voi ce idei aveți pentru a "încălzi" relația? happy

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Iti poti pune in "opera" planul deoarece sigur el va ramane surprins intr-un mod placut si procedand astfel il vei face sa inteleaga foarte clar ce se petrece in inima ta. S-ar putea ca acel pupic sa fie gestul care sa-i insufle increderea necesara pentru ca si el sa procedeze la fel. Succes.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ideea nu este rea, dar ar fi mai buna daca banca s-ar afla intr-un parculet, nu la scoala!

| Doub a răspuns:

"Am 13 ani și într-adevăr cum se spune, la 13 ani încep anumite sentimente mai semnificative."- Hahahaha, da, cine a zis asta?
Deci, tu la 13 ani pui întrebare despre cum să încălzeşti o relaţie?laughing) Dă-i foc.

| FloriFloricaa explică:

Păi problemă e că... n-o să apucăm lucrul ăsta curând. Alte idei? Mai ai? laughing

| FloriFloricaa explică:

Doamne, sentimentele mai semnificative apar de pe la vârstă pubertății "Doub" -.-

| FloriFloricaa explică:

Pe bază răspunsurilor voastre și mai ales pe bază utilizatorului "corbulalbrosu" am decis că îmi voi pune "planul" în aplicare. happy big grin tongue