| Tasya05 a întrebat:

Am 13 ani jumate, si de 6 luni, sunt cu un baiat de 14 ani. El este obisnuit ca fetele sa ii sara in brate, si toate curvele striga dupa el pe strada oh go on ( a fost mister junior). In fine, trecand la subiect. Ma gandesc ca, la varsta noastra, ar fi normal sa ne tinem de mana, sa ne sarutam pe obraz, da in niciun caz ce face el. Mereu imi pune mana pe picioare, si chestii oh go on. Si, de fiecare data cand ma sarut cu el, simt ca ma saruta din ce in ce cu mai multa pasiune, si la scoala face asta in fata profesorilor, ei se fac ca nu ne observa. Uneori imi e rusine sa ies din clasa cand vine el la mine, adica frate, mai are putin si ma dezbraca laughing. Imi e rusine sa ii zic, il iubesc prea mult si imi e frica sa nu il pierd. Vreun sfat?:-ss

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Rusine! nu ai de ce! lupta pentru ceea ce vrei! baietilor le plac mai mult fetele, care stiu ce vor! care stiu sa puna punct, dupa ce au reusit in ceea ce au vrut!
Ai 13 ani, o viata frumoasa inainte! nu te gandi ca, daca il pierzi se termina viata!
La aceasta varsta trebuie sa inveti sa lupti pentru ceea c iti doresti(repet)¡
succes!

| Cosmiinna a răspuns:

Mama ce problema majora, imi e frica atunci cand o sa am eu copii, la cati ani o sa inceapa o relatie? 8 ani? in fine. eu te sfatuiesc sa ii spui ceea ce nu iti convine pentru ca intr-o relatie trebuie sa existe comunicare happy trebuie sa iti respecte intimitatea si sa nu abuzeze de tine, daca nu te simti bine e in pericol sa il indepartezi de tine. Nu trebuie sa iti fie frica deja aveti mult timp impreuna, si daca el va avea o reactie urata inseamna ca nu te-a meritat si tot ce a vrut sa obtina de la tine a fost sex :* bafta

| Kydutsa a răspuns:

Spune-i simplu ca s-a schimbat. Voi trebuie sa comunicati :* Adica, daca o sa continuati in ritmul asta, peste vr-un an 2... o sa ajungeti la sex...
E foarte bine sa ai un prieten, dar... sa fie mai discret si sa te respecte pentru ca esti fata si varsta pe care o ai. Eu am trecut prin destul de multe si acum oarecum regret ca mi-am stricat copilaria.
Discuta cu el, trebuie sa existe comunicare intre voi. El daca vede ca ii permiti o sa isi permita mut mai multe.
Papusa, daca mai ai vreo curiozitate imi poti da un mesaj, te voi ajuta cu mare drag. Pupici :* Ai grija ce faci.

| Azµre a răspuns:

La 13 ani ți-e frică să nu-l pierzi? Da ce numai sunt alți băieți?

| WildDream a răspuns:

Azi sare pe tine la scoala, maine-poimaine vrea sex, pe urma va vadem la televizor prinsi in toaleta scolii in timp ce faceati prostioare...

| ciribist a răspuns:

Eu zic sa nu cumva sa il respinzi o sa creada ca ai pe altu dar incet incet sai mai spui:mai incet ca ne vede domnu profesor sau sa ii zici direct ca sa o ia mia usor sa nu se opreasca dar mai usor P.S.:speram ca nu e ca prietenul meu mihnea(eu sunt baiata aprpo)care isi face o fata iubita se pupa cu ea, ea se indragosteste si dupa ii da papuci si zice ca a stat cu ea doar pentru ca vrea sa capete experienta)ce sa zic, e un om fara inima, funda daca vrei mi-a dau sau nu dar sper sa te fii ajutatt oricum

| KittyKa a răspuns:

Gandeste-te ca ceea ce faci sa nu-ti afecteze viata sociala, scoala... Adica ai renunta la toate astea pentru el? Ai grija, sa nu ajungi si tu ca fetele alea care striga dupa el... Sa iubesti un baiat e ok, dar daca el nu te merita. nu merita! Deci sfatul meu ar fi, sper sa nu mi-o iei in nume de rau, sa fii fata cuminte si sa nu te mai pupi la toate colturile de strada, mai ales cu varsta ta, pentru ca vei fi considerata fata rea, sau "poama", cum zice gura lumii. Gura lumii e rea. Iubitul trece, dar vorbele ba laughing) Sper sa nu mi-o iei in nume de rau big grin

| OtipaOarecare a răspuns:

Buna dragahappy
Nu prea sunt de acord aceste probleme la 13 ani,deoarece nu isi au locul aici,dar nici nu pot judeca,deoarece,pentru ca, fiindca,sa recunoastem,fiecare avea o mica pasiune cand era mai miclaughingImparti suculetul si esti indragostit,sau
juri ca atunci cand cresteti va casatoritirolling on the floor
Dar oricum,nu crezi ca viseaza prea mult, sau e in calduri? Sunt sigura ca te deranjeaza(stiu pentru ca pe mine nu ma lasa niciodata in pace alti nebuni, dar mi-e de ajuns sa-i ignor). Spune-i! Nu cred ca ai vrea sa se ajunga la mai mult si apoi sa regreti ca nu ai putut sa iti expui punctul de vedere inainte. Daca nu inceteaza, lasa-l! Nu te merita, daca nu tine cont si de dorintele tale.

Mult noroc:*

| DinamoPCH a răspuns:

Fa exact ceea ce simti, dar gandeste-te de doua ori inainte.

| Zuzatah a răspuns:

Eu cred ca el vrea de la tine altceva...big grin cred ca ti-ai dat si tu seama, eu te sfatuiesc sa ii spui sa o ia mai usor si sa nu va mai sarutati in fata la profesori big grin si explica-i ca dupa veti avea probleme! big grin

| cris0407 a răspuns:

Eu sunt de parere ca fiecare cu conceptia lui despre viata. adica poate asa a fost el invatat, asa a crescut si asa s-a comportat si cu alte fete din jurul liu...nu stiu, zic doar!