| Ciresicaizuca a întrebat:

Buna TPU, am 13 ani, menstruație venită de 4 luni și ma confrunt cu o problema, mărimea sânilor. Toți copiii fac mișto de mine, atat băieți cât și fete care au aceeași vârsta ca mine și niște sâni de invidiat. Vreau recomandări de creme potrivite vârstei mele și multă seriozitatelaughing mersiii

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ciresica draga, nu exista creme, tratamente sau descantece ca sa-ti creasca sanii, fiindca ei cresc hormonal!
Copii nu rad din cauza masurii sanilor tai, fiindca ei nu vad ce ai tu in san cum nici tu nu vezi ce au baietii in chiloti.
Ubcearca sa nu mai fii prostuta si sa asculti la prostiile lor, ca nu asta-i important la anisorii tai!
Sanii au timp sa creasca pana la 20 de ani, tu esti inca fetita mica si esti in perioda de pubertate, asadar nu ai motiv sa te ingrijorezi, fiindca vor creste curand.
Inca ceva, ciclul menstrual nu are nici o legatura cu sanii!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine mergi la ginecolog nu lua tratamente creme după ureche adica de capul tau, sau de pe net, vorbeste cu mama ta sa te duca la ginecolog.

| VoidEternal a răspuns:

Nu ai ce sa le faci. Or sa crească în ritmul lor. Nu te intoxica de pomană cu creme și leacuri băbești.

| Together a răspuns:

Adica nu au crescut suficient? Daca abia ai intrat la pubertate asteapta-te sa tot creasca, corpurile nu-s toate la fel, la unii vine mai tarziu.

Cu mama ai vorbit? Daca si ea a fost in aceeasi situatie iti poti face o parere despre cum o sa evolueze.

| FredericChopin a răspuns:

Problema de marire a sanilor in ce sens ii ai prea MARI sau prea MICI? ORICUM ar fi EXISTA 3 categorii de baieti -care prefera sanii MICI
-care prefera sanii MEDII (ca mine)
care prefera sanii MARII eu prefer sanii mici spre medii is mai ok d.p.meu de vedere sper ca te am lamurit sa ai o zi buna numai bine :-)