Buna, da-mi voie sa te felicit pentru mentalitatea pe care o ai la aceasta varsta, esti de apreciat. Cele care se apuca de fumat o fac numai pentru ca vor sa iasa in evidentza, prosteste,, dar daca acum se apuca de fumat, maine o sa consume si ceva alcool, si asa o sa aiba un iubit de 17 ani si ea poate are 12, si o ajunga intr-o camera cu el, si o sa o dezvirgineze, daca mai este, si mai tarziu o sa regrete ca a facut lucrurile astea, la aceasta varsta pentru ca nu este normal.
Nu e treaba ta!
Vezi întâi bârna din ochiul tău şi mai apoi paiele din ochii altora, serios!
Adică să înţelegem de la tine că "tocilarii" sunt oameni "anormali"?!
Ia vezi-ţi tu de viaţa ta şi nu-ţi mai da pe net cu părerea cu privire la ţigara altora şi cum percep ei durerea.
Câinele moare de drum lung şi bluexangel de grija altuia.
La faza cu fumatul prin curtea scolii, cu public, ca sa fii 'cool', nu sunt de acord.Si eu fumez din cand in cand, dar fumez singura sau cu prietenul meu, si o fac pentru ca-mi place, nu ca sa ma laud in fata cuiva.Nu stiu unde-i maturitatea in fumul de tigara, oricine poate trage niste fum in piept.
Cu sutienele, na...Complexe.Doresc sa aiba un anumit corp, au anumite modele si-si doresc sa le urmeze, nu e nimic de condamnat in asta atata timp cat nu se pica in alta extrema.
Relatiile sexuale au loc la varste fragede in special din curiozitate si sub presiunea prietenilor, mai ales ca majoritatea repede dau fuga la tipi mult mai mari ca ele ca, deeh, popularitatea asta.
Nu e normal ce se intampla, dar nu prea se poate opri fenomenul daca parintii nu-si educa altfel copii.
Te felicit ca esti ceea ce vrei sa fii si ca nu te lasi influientata. E posibil sa ajungi sa fii si judecata, dar intr-un final nu vei regreta, crede-ma.Si eu cam merg impotriva curentului.
Sa fii fericita.>
Da, ai dreptate, lucrurile au inceput sa iasa serios din limita normalului, este absurd sa fumezi doar ca se poarta, doar sa pari mai matur/a, am intalnit suficiente astfel de persoane incat imi dau seama ce crezi despre ele.Nah nu le judec pe cele pe care le cunosc pentru ca au dus lipsa parintilor, banilor, etc, dar daca ai toate conditiile, nu duci lipsa de nimic si de prea mult bine t apuci de fumat de baut, sa intri in favoritismele baietilor e nasol... ce naibii? Un baiat iubeste o fata linistita, sigura pe ea, dar nu in halul asta, mai ales fumatoare de la 12 ani. E o perioada asa, cand crezi ca totul e al tau, ca poti sa invarti lumea pe degete, ca esti cel mai smecher, vrbesti vulgar, chestii din-astea, trec, desoeri trec cand realizezi ca iti faci singur rau, cand dai cu capul de prag.
Tu esti o fata normala, continua sa nu iei in seama ce zic, ce fac ceilalti, asa e mai bine, sa nu te schimbi pentru nimeni.
Sa si care e problema, doresti si tu sa te apuci, ca sa fi admirata?
Oricum o sa te aopuci si tu sa fumezi. Si iti spun si de ce. ca sa ti dai sema ce inseamna a fuma si ce inseamna a nu fuma.
N-ai ce face! unii sunt in stare sa se si drogheze doar ca sa fie in centrul atentiei
Mereu o sa fie dinastia si niciodata no sa scapam de ei. e bine ca u nu esti asa
Poi la 13 ani e bine. Stiu si de 9 ani care fumeaza . N-ai ce sa le faci, trebuie sa fie in pas cu "moda".
Care ar fi problema ta pentru ce fac ele. Mie mi se pare ca esti putin invidioasa. Am 13 ani : fumez, am facut sex, beau... Care e problema?! E alegerea mea. Stiu ca nu este normal ce fac, dar mentalitatea copiilor s-a schimbat si vremurile nu mai sunt aceleasi, dar asta este. De ce te enerveaza baietii jmkri? Eu zic sa ii lasi in pace si sa-ti vezi de treaba ta.
Poi asta e moda... N'ai ce face. Un baiat de la mine de aici la 9-10 ani a baut o sticla de bere de i s-a facut rau? Era ametit sarcu`. Era sa si cada
Buna! Gandesti perfect pentru vrs-ta ta
Nu te lua dupa colegii tai Prieteni iti vor intodeauna raul putini dintre ei sunt adevarati Acum important este sa nveti Sa nu fumezi la ani astia Ai timp mai tarziu Ai grija de tine si sa gandesti mereu pozitiv ! pup
Eu am inceput sa fumez de la 12 ani din cauza anturajului. M-am lasat de curand si nu m-am mai apuc de cat in clasa a 9-a (intru in toamna asta ) unde o sa-mi fie destul de greu sa fumez deoarece matusa mea e profesoara akl dar...e foarte normal sa fumezi la o varsta frageda pentru a "incerca" dar dependenta isi spune cuvantul. Nu te apuca, e foarte bine sa fii tu. Eu regret ca m-am apucat, am incercat toate metodele posibile de a ma lasa si nu a functionat de cand cand a aflat mama ca fumez si era sa-mi pierd capu