Penisul tau are lungimea PERFECTA, conform studiilor efectuate de cercetatorii care activeaza in acest domeniu. printre ei se numara si o doamna numita Dr. Nicole Prause care a efectuat un experiment cu echipa ei si a constatat ca marimea ideala a penisului conform femeilor este apreciata a fi cam de marimea penisului tau.
''În urma acestui studiu, se pare că femeile preferă în medie un penis de 16-17 cm lungime și aproximativ 12 cm circumferință. Insa este interesant că cele mai mari penisuri au fost alese pentru un one night stand.
„Un penis mare are riscul de a cauza durere în timpul sexului. Totuși, femeile își asumă acest risc în cazul unui one night stand.", spune Dr. Prause.
https://unica.md/......-femeilor/
Sanatate!
Nu scrie si varsta de 13 ani cat spune el ca are.
** Prima ejaculare (a 3 schimbare a structurii organismului)
Apare aproximativ la un an de la creşterea testiculelor.
Vârsta medie pentru prima ejaculare este de 14 ani.
**Creşterea rapidă a braţelor, picioarelor, penisului (a 4 schimbare)
Creşterea rapidă a penisului apare în mod normal între 10 - 14 ani.
Această creştere este completă între 12 - 16 ani;
Presupun ca explicatiile sunt cat se poate de concludente.
Ooo, dar de unde ti-ai masurat puțulica, copile, de la buric?
Ori esti o minune a naturii, ori nu stii cum se măsoară.
Sau esti un troll care duce lipsă de atentie.
Puiule, pune rigla peste cuc, nu dedesubt de la gaura fundului, ca sa faci o masurare corecta si ai sa vezi ca dispar multi centimetri din masuratoarea ta.
La anisorii tai este foarte bine, indiferent cat are, fiindca oricum o folosesti doar la facut pipi.
PS "sculele" se gasesc la tatal tau in trusa de unelete si scule, ce ai tu in pantaloni se cheama cuc, la varsta asta, iar dupa 16 ani, il poti numii penis, fiindca atunci isi incetineste cresterea.
Puiule, saracuta de tine a prins doar putulici in pat? Poate baiatul chiar a masurat corect, parca ti putin ciuda pe el.
Doar daca ai 12 ani, esti capabil sa crezi asta, dar la varsta mea, nu cred!
Stiu ce are in pantaloni un copilas de 13 ani si un om matur, iar copilasul asta nu este posibil sa aiba 16 cm la varsta asta, este evident o MINCIUNA.
Dar il cred ca, nu a stiut sa masoare si l-a masurat de la gaura fundului, probabil cum faci si tu, ca par mai lungi penisurile si da mai bine, cand te lauzi la prieteni.
Sa fii femeie si sa spui ca stii ce are in pantaloni un copilas de 13 ani nu-i ok ori este pedofila, ori esti o mama care nu intelege intimitatea copilului. Marimile difera, unii pot fi foarte dezvoltati si la 13 ani, poate ajunge la 20 sa aiba 20-25 de cm, exista si cazuri mai speciale. Acum nu zic ca nu exista o sansa mare sa fi masurat gresit, la 13 ani si eu o masuram pe sub impingand in testicule sa ajunga la 18 cm desi aveam 12 pe atunci totusi, nu mai fii diva si superioara doar de asta am comentat.
Nu, sunt doar mama de baiat si sotie, deci stiu cum arat si una de baietel si una de adult adevarat.
Evident ca esti copil mic, atata vreme cat nu poti face diferenta intre un cuc de copilas de 13 ani si un penis de adult.
Lasa asta in grija adultilor, daca nu ai habar!
Am 23 nu ar trebui sa mai stai sa te uiti la cucul copilasului tau daca are 12-13 ani daca nu este el foarte comod cu asta, pe majoritatea copiilor i-ar inhiba mult lipsa de intimitate.
Crede-ma ca atunci cand aveam 14-15 ani si am vazut "cuc de copilas" care atarna ca trompa de elefant m-am frustrat timp de cativa ani pana sa inteleg ca eu sunt normalitatea si aia e doar o exceptie rara.
Nu vorbim de penisul pigmeilor aici, ci de copilasii de romani, unde masura penisului unui roman, este de 12-13 cm, la un adult.
Asadar, mai documenteaza-te!
Bine, ma documentez, dar ce am vazut cu ochii mei e mai adevarat decat valorile medii facute pe esantioane care nu includ neaparat acei 0. 0001% care au penis de 20cm+
Si n-am avut pigmei prin preajma
Pigmeu fiind un termen putin paradoxal in contextul asta, tinand cont ca pigmenii sunt pitici si probabil nu chiar asa dotati, dar cine stie ce ai vazut la viata ta hai gata ca prea mult tragem de (intrebarea cu) penisul baiatului.
D-na @Anastasia, va recomand sa accesati si lecturati urmatorul material informativ :
http://www.y4y.ro/2009/02/05/dezvoltarea-la-baieti/
https://unica.md/......ar-10-ani/
Spor la lectura!
M-am aprins cu annastasia in discutie si m-as bucura pentru tine sa fie cum zici tu, sa ii faci putin in ciuda anastasiei asa ca sa clarificam, te rugam sa masori iar, de data asta in stare erecta si cu rigla deasupra penisului
Salut!
Nu exista o masura standard pentru marimea penisului la baieti/barbati in functie de varsta: la 13 ani trebuie sa fie x cm, la 15 ani y cm si asa mai departe, precum nu exista o marime standard sau o crestere standard a sanilor la fete, de-a lungul anilor, pe perioada pubertatii.
Pubertatea si apoi apoi adolescenta e perioada in care corpul trece printr-o maturizare de la baiat la barbat si de la fata la femeie, dupa caz.
Marimea organelor corpului fiecaruia dintre noi, precum: capul, nasul, buzele, ochii, mainile, lungimea picioarelor, marimea piciorului, a penisului si a sanilor la fete e inscris in codul genetic al fiecaruia, dupa caz. Toate fac parte dintr-un intreg, si natura face ca totul/ intregul (corpul) sa fie armonios.
Nu exista creme cu care sa il ungi si sa creasca natural, nu trebuie lungit, lovit sau supus cine stie caror cazne. El creste o data cu corpul tau, se dezvolta impreuna cu celelalte organe. Nu trebuie sa ai grija lui.
Pana pe la 18, poate maxim 20 de ani, cat timp corpul tau se mai dezvolta, e poosibil ca si penisul sa mai creasca, proportional si in armonie cu corpul tau.
Stai linisitit!
Succes si sanatate!
Octavian 81 - da-mi voie sa-ti clarific un lucru pe care-l confunzi: cresterea pensiului se intampla PANA la 16 ani cand se opreste, chiar daca corpul uman creste in inaltime, pana la18 sau chiar 20 de ani.
Tu confunzi aici, cresterea in inaltime cu cea a penisului, dar statisticile lumii spun clar ca, penisul isi inceteaza cresterea, in jurul varstei de 16 ani.