| Chryssss a întrebat:

Am 13 ani si as vrea sa știu cum as putea sa îmi întârzi menstruația pentru câteva zile. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AutumnDay a răspuns:

Draga Chryssss, mergi la farmacie si cere vitamina K si Clorocalcin. Ii spui ca pentru intarzierea menstruatiei. Tot farmacista iti va spune cum e bine sa le iei. Clorocalcin costa circa 5-7 lei iar vitamina K, ia doar 2 sau 3 fiole. Nu sunt scumpe.
Presupun ca mergi la mare, nu? happy
O poti ruga pe mama ta sa mearga la farmacie, daca iti e jena sa mergi tu.

| missme99 a răspuns (pentru AutumnDay):

Si ei tot asta recomand. Si eu am luat combinati asta si nu am patit absolut nimic rau dupa. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa faci d'astea luna de luna. Dar o data la un an, nu e capat de tara.

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

O sa dai totul peste cap doar pentru ca asa ai tu chef?laughing Nu stiu daca merge dar bine sigur nu o sa fie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Am luat clorocalcin combinat cu vitamina k la sfatul unei prietene farmaciste pentru a-mi intarzia menstruatia pentru ca plecam la mare.am urmat acest tratament 7 zile iar dupa 2 zile d la intreruperea lui am avut "o tentativa" de menstruatie timp de o zi.A trecut o saptamana de atunci si observ ca nu mi-a mai venit.Ar trebui sa ma ingrijorez....nu stiu ce sa fac....mai ales k peste o saptamana iar plec la mare..sa ma astept la "surprize"? RASPUNS :
Dr. Mihnea Dragomir - Medicina de familie, Bucuresti
Cabinetul Medical Doctor Dragomir
--Este improbabil că vor fi surprize. Tentativa de menstruaţie a fost chiar menstruaţie. Nu s-a putut desfăşura ca de obicei, deoarece vitamina K se acumulează �n corp. Este de aşteptat ca următoarea menstră să vină la vremea ei

| OnuOnulică a răspuns:

Nu poți să îți întârzi menstruația pentru că nu ai cum să o reglezi tu automat...

| raMLesS a răspuns:

Nu poţi, cred laughing.

| CuieMoco a răspuns:

De ce ai vrea asta?!

| Takatsuki a răspuns:

Nu poți. Îți distrugi organismul, ce puradeii lu tataie. Și vezi că ai greșit categoria.