anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Am 13 ani si cred ca sunt insarcinata.
Acum 6 zile am facut sex cu iubitul meu care are 16 ani, pentru ca am vrut sa i satisfac placerile.
TREBUIA sa-mi vina ciclul de 2 zile dar nu mi-a venit. Rste posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ma doare burta foarte rau si am greturi. Nu a vrut sa folosim prezervative sau pastila de a doua zi, si chiar sunt speriata. Va rog ajuta ti ma cu sfaturi ce ar trebui sa fac?

11 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Prea multe conturi noi cu o singura intrebare rupta de realitate, e pasiunea voastra sa faceti asa ceva?
Inca un exemplu de asemena cont aici, intrebare postata azi:
https://www.tpu.ro/......e-data-am/

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu ai vrut sa folosesti prezervativ? Eu cred ca tu nu esti constienta de ce presupune o sarcina, avort sau cresterea unui copil, mai ales ca ai doar 13 ani.Asteapta sa-ti vina menstruatia in liniste si daca intarzie mai mult vorbeste cu parintii tai, spune-le adevarul, ca apoi sa mergeti la medic. Daca esti atat de tanara nu cred ca ai ciclu regulat, fiindca dureaza ani buni de la prima menstruatie pentru ca acesta sa se regleze.Prin urmare, de unde stii cand trebuie sa vina, daca ciclul tau este neregulat?

| VraiescuIoanaMaria a răspuns (pentru dullcat):

Mi a venit ciclul la 11 ani si era destul de regulat, iar eu am vrut sa folosim prezervativ, dar el nu a dorit. Am aflat deja si rapaunsul pe care il cautam deoarece am pus o fata majora cu care sunt prietena sa mi ia 2 teste de sarcina si au iesit pozitiv.

| dullcat a răspuns (pentru VraiescuIoanaMaria):

Mi-e cam greu sa cred.Acesta devine regulat abia dupa vreo 4-5 ani de la menarha, adica prima menstruatie.Deci un ciclu menstrual regulat dureaza intre 21 si 35 de zile, cu o variatie de cel mult 2-3 zile in ce priveste data lunara a primei zile de menstruatie.Mna, fie cum spui tu.

https://www.medic.chat/......-feminina/

Eu te sfatuiesc pe viitor sa nu mai satisfaci placerile nimanui, pentru ca deocamdata te afli la o varsta extrem de vulnerabila cand poti sfarsi imediat folosita ca o carpa.Sexul se face doar cu consimtamant. Daca nu e vrei nu faci, daca nu esti sigura, iarasi, mai bine nu faci.In momentul in care ai o relatie stabila si mai cresti, abia atunci se va pune problema satisfacerii reciproce intre tine si partener.Fii cu capul pe umeri, mai ales ca se pot intampla multe la doar 13 ani.Sexul putea foarte bine sa mai astepte pana in ultimii ani de liceu, nu pierzi absolut nimic, crede-ma.

| darrio2007 a răspuns (pentru VraiescuIoanaMaria):

El trebuia sa iti respecte hotararea sa o faceti cu prezervativ. Tu suferi acum, nu el.
El isi trage izmenele pe el si pleacă.

| Rux04 a răspuns:

Bună,

Singurul lucru pe care îl poți face acum este să discuți cu mama ta și să mergeți la ginecolog iar apoi să mai faci sex după 18 ani când corpul este dezvoltat complet. Și neapărat cu prezervativ. Dacă cumva băiatul este alergic la latex, există și prezervative non-latex.

https://www.csid.ro/......e-3194707/

| DeaconuCorina a răspuns:

Altă dată să fii mai atentă când faci sex cu iubitul tau doritor de sex. Folosiți de urgență prezervativul!

| User123666 a răspuns:

La 13 ani se face sex?

| Anonim9118 a răspuns:

Îți asumi riscurile... dacă tot ai vrut "sa te joci de-a mama și de-a tata "

| Salllcraiova a răspuns:

Ai fantezii interesante.