Din cate stiu eu, acest lucru tine si de genele mostenite de la parinti. Spermatozoizii se produc timp de 2 zile(48-50h) dupa care trebuie eliminati fortat (prin masturbare) sau se elimina ei singuri peste noapte. Deci cand vei creste tu mai maricel ( 18-20) ani cam pe acolo si iti doresti sa fi tatic, cel mai bine ar fi sa faci sex la 2-3 zile. La aceasta varsta (13) ani, deja producerea de spermatozoizi devine mai productiva si tinde spre dezvoltarea aparatului reproducator. Este un pas spre maturizarea organismului.
Depinde la cîte zile o faci, că dacă o faci zilnic e normal să nu ai asa multă să se prelingă cum zici tu, iar dacă o faci la cîteva zile o săptămînă e normal să ai jet, deoarece se adună la vîrsta ta nu poti incă vorbii de maturizare, dar un sfat nu o face atît de des, că nu e bine.
Iti dau un sfat prietenesc, lasa`te pentru ca mai tarziu o sa plangi, o sa plangi langa prietena ta cand nu o sa poti s`o satisfaci crede`ma ca stiu ce zic.O sa ai o viata sexuala de nimic mai tarziu.
Ba tu la 13 ani te masturbezi! Eu am tot 13 ani si inca ma uit la desene. Voi va faceti copilaria grea ....nu o traiti! fara suparare dar asa este!
Deci asta cu "nu va traiti copilaria" este preferata tuturor din cate vad.Sa zicem ca ii ocupa 2 ore pe zi. Daca o face odata la cateva zile maxim 2 ore pe zi eu nu vad cum ar putea sa isi piarda copilaria. Daca o facea 24/24 ore 7/7 zile 12/12 luni mai ziceam dar asa...
Nu e vorba doar de asta omule s-a referit ca e prea devreme si sunt de aceeasi parere dar astea sunt timpurile.
Nu sti /nu iti convine, nu te baga