Esti copil! Relatiile la varsta asta nu o sa dureze mult. Poate ca e ceva frumos, ca vine, si ca o sa va vedeti. Eu zic sa iesiti, sa va distrati impreuna. Dar sti tu, depinde si cat ani are! Daca e pe langa varsta ta, nu e nimic rau. Sunteti doi copilasi, si mna, e o iubire copilareasca.Dar daca e mai mare vrea altceva, dar nu cred si sper ca nu e cazul.Eu zic ca la intalnire sa fi tu insati! Sa ii zambesti, sa razi, sa glumesti cu ea, sa te joci cu ea ( gadilat). Cam asa! Succes! Si chill, o sa ai timp destul de relatii serioase, si sa te indragostesti de ''printul din povesti''.:* La vastra asta trebuie sa ai grija de tine si de scoala! Nu-i nimic daca iti mai fuge ochiul la cate un baiat. pupici.
Nu esti forever alone! Ai tot timpul din lume sa ai cate relatii vrei tu! Poti sa iesi cu el, e ceva dragut, mai trece din timp. E si asta o iubire copilareasca. E frumos! Dar sa stii ca te vei face si mai mare, si mai frumoasa, si vei avea parte de o multime de baieti! O sa vezi! Oricum, ai prietenele tale, pe ele nu ti le va lua nimeni, chiar daca nu pot intretine iubirea! Intelegi tu! Te descurci! Pari fata buna si totusi, cu capul pe umeri. Pupici.
Nu trebuie sa ramaneti decat la stadiul de amicitie, peste 3-4 ani cand ai sa gandesti altfel poti sa incepi o relatie de prietenie, pana atunci invata sa te feresti de capcanele vietii
Sa te comporti normal cu el ca sa mai aveti intalniri si sa fundamentati o relatie de durata.
Sunteti copilasi momentan, trebuie sa te lupti pentru capacitate ca de iubit ai timp o viata intreaga.
Imi place cand un cuplu isi face promisiuni, dar esti micuta.In caz ca baiatul e mai mare ca tine incearca sa amani intalnirea, esti foarte mica.
Buna! Sper ca relatia ta sa reziste mai mult decat un an. Poarta-te normal, doar nu vrei ca baiatul sa se indragosteasca de o ''masca'' a ta. Poarta-te respectuos, vorbeste cum vorbesti cu el pe internet, doar lui ii place. Simte-te bine. Bafta!
Te pregatesti pentru intalnirea de anul viitor? )
pana anul viitor mai sunt muuuuulte ore!