| opanda a întrebat:

Buna TPU
Am 13 ani si iubitul meu 15 ...am facut sex neprotejat si imi este frica ca sunt însărcinată
Menstuatia mi-a intarziat 5 zile si am greturi

Răspuns Câştigător
| urseyul a răspuns:

Poti sa te duci la farmacie si sa iei un test de sarcina este in jur de 10 lei. Probabil iti este rau si din cauza ca iti este teama, si te gandesti doar la sarcina. Nu mai face sex neprotejat, si o sarcina la varsta asta este infricosatoare dar si o boala venerica suna destul de urat!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate folosi termenul de INTARZIERE a menstruatiei doar in cazul in care ciclul menstrual este REGULAT si are in fiecare ciclu mereu aceeasi lungime. Intr-un asemenea caz intarzierea poate fi provocata de o sarcina instalata in uter sau de o dereglare hormonala de moment. In cazul in care ciclul menstrual este NEREGULAT lungimea ciclului in mod evident este de obicei diferita ceea ce se datoreaza faptului ca glandele endocrine responsabile de producerea hormonilor functioneaza imprevizibil/incorect. O sarcina se poate forma si instala in uter NUMAI/ DOAR in cazul in care sperma ajunge in vagin indiferent prin ce mod, in una sau mai multe zile dintre cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE. Tu esti singura/cea care stie daca sexul neprotejat a fost intretinut in perioada fertila iar iubitul este cel care poate sti daca este capabil sa isi controleze si retina perfect ejacularea pentru a indrazni sa intretina contacte sexuale fara sa foloseasca o metoda de protectie sigura/adecvata. Probabilitatea de sarcina este cu atat mai mare cu cat sexul a fost intretinut mai aproape de ziua de ovulatie. Raspunsul corect la intrebare, este la indemana ta si a iubitului. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai fost in perioada fertila, cu siguranta ai ramas gravida. De ce nu ati folosit un prezervativ? Daca il foloseati, acum nu mai aveai emotia ca esti gravida. Ce poti face acum? Sa faci un test de sarcina la 21 zile de la actul sexual si atunci vei afla daca esti sau nu gravida.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Te putem ajuta sa gasesti nume pentru el, va fi placerea noastra.

| Xdreaper21 a răspuns:

Da tu esti cosul lui unde spermeaza?
Nu raspunde stiu raspunsu
E da

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea2239 a răspuns:

13 ani? Nu e cam devreme de sex si mai ales si neprotejat?