"am 13 ani...să facem sex. Eu am fost de acord si am facut o...Ce să fac?"
excelent, dă-i 'nainte cu tupeu!
Daca ai facut sex cu alt baiat cum poti sa spui ca nu vrei sa te desparti de iubitul tau? Rusine mare ca ti-ai inselat iubitul.
Doi copii de 13 ani fac sex!
Draga mea daca deja ai menstruatie, e posiblil ca joaca voasta sa fi lasat cu urmari.Doamne fereste!
Oricat de greu ar, vorbeste cu mama, spune de,, isprava'' ta. Faci un test e sarcina la 21 de zile de la act.
Si corect ar fi sa afle si mama baiatului.
Adevarat ba frate..., nu.i vorba neaparat de curvareala cat de curiozitate, majoritatea sunt impinse de curiozitate, stai sa vezi cand creste generatia 2006-2009 ce va fi pe sosele...
Daa...Deci chiar nu.mi vine sa cred cu ce usurinta se traieste in ziua de azi. Ai 12 ani iti faci iubit, faci sex cu vecinul la propunerea lui fara sa eziti si la 18 ani se miră de ce sunt largite, ude si cu Iindicul mot de curcan. Eu la 13 ani nici nu stiam ce am intre picioare sau telefon si astea si.o trag mai ceva ca in studiourile de la P0rn0Industry srl.
La fel si eu... noi suntem dintr.o generatie mai veche, astia din ziua de azi cum invata sa vorbeasca, majoritatea numai cu "pla in gura stau" (la figurat), eu la 13 ani daca spuneam "gura matii" ma certa mama", mai zi ceva :')
Stai frate să vezi. Eu am auzit fete de 10 ani care vorbeau despre sex și despre cât de frumoși sunt unii băieți mai mari și vor să se căsătorească cu ei.
Ai facut o tampenie, mai mare decat tine.O sa regreti, toata viata.
Eu la 13 ani, nu stiam daca sunt baiat sau fata si tu faci sex.
Eu zic sa ii recunosti iubitului tau si sa iti vezi de viata.
Acel baiat care sta in bloc cu tine, cel mai probabil a profitat de bunatatea si naivitatea ta, stia dinainte ce vrea sa faca, de asta te.a si chemat sa va "jucati",