| danut7ddanut a întrebat:

am 13 ani si jumatate si mi-am inceput viata sexuala, cu o prietena de aceeasi varsta.Ar fi corect sa ne protejam ca sa nu dam nastere la o sarcina nedorita, daca ea are menstruatie si eu sperma? astept rasp.

Răspuns Câştigător
| Xenia16 a răspuns:

Normal ca trebuie sa va protejati.Tu sa porti prezervativ de calitate Durex sau Love, iar ea nu trebuie sa ia pastile deoarece ii pot dauna sanatatii

27 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Am rămas fără cuvinte.

| Adry05 a răspuns:

Frate, doar 3 într-o singură zi. Voi numai aveţi minte-n cap? Chestii mai bine să faceţi la vârsta asta n-aveţi? Sincer, deja am scris 2 romane la 2 târfuliţe aşa că mi-e lene să-ţi fac şi ţie morală acum. Fă ce vrei, vreau doar să şti că sunteţi amândoi nişte idioţi. La vârsta asta nici n-ai cu ce.

| NinaSimone a răspuns:

Normal ar fi sa asteptati pana sa cresteti mari.

| h3r a răspuns:

Voi chiar nu sunteți normali... meritați o mamă de bătaie să vă potoliți!
Auzi că sarcină nedorită, de unde știu acești copii de sarcină, sex? Vai de viitorul vostru!

Și mai întrebi și de prezervativ, că de pastile nici nu se pune problema la un copil!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru h3r):

Singura problema reala e ca este posibil sa se lase cu o sarcina. Daca se descurca si foloseste reflexele date de la Doamne-Doamne, in momentul ejacularii se va da la o parte -_-.Si totul va fi binewinking.

| danut7ddanut explică (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Pai ok

| Cristiann25 a răspuns:

Dupa cum spunea Diabla meritati o bataie, fara calculator, fara telefon pana pe la 18 ani asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Generația vitezei (sau a grabei?!)... dacă înțelegi ce vreau să spun! *facepalm*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba copile tu vrei sa faci sex la 13 ani si nici nu stii ce se poate intampla daca lasi sperma in prietena? Ca sa te lamuresc, daca lasi lichidu ala alb numit sperma in ea prietena ta va naste! Uite de asta exista prezervativele! Pentru ca sperma sa fie depozitata in el si sa nu se verse in vaginul prietenei! Si la 13 ani? Sex? Eu am 12 dar nu ma duc dupa asa ceva si nici nu am de gand! Pruncule ii vai de capu tau, prietena ta ii o proasta si juma pentru ca te asculta, ia auzi la tine, sex! Doamne fereste, tu iti dai seama ca la varsta pe care o are prietena ta corpul ei nu este destul de dezvoltat pentru a da nastere unui copil normal! Daca naste la varsta asta copilul o sa fie de 45 de grame! Asta inseamna cat o palma! Tu te-ai gandit inainte sa iti incepi viata sexuala? Hai ca mai intelegeam o masturbare 2, 3, 4, 14, 20 de labe! Dar sex? La varsta asta? Du-te ma si fa-ti laba de 15 20 30 de ori si potolestete ca daca afla taticutzu tau ala scump ce iti poarta capul atunci te rupe cu bataia si te pune sa faci sex cu gardurile!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu m-am referit ca iti da o palma! Ci copilul o sa fie la marime cat o palma!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Incep sa cred ca este o prostie toata harababura asta cum ca e rau sa faci sex daca n-ai 18 ani. Daca iti vine la 10, fa la 10 ce dr.k."Cica" ultimele cercetari medicale considera ca fiind periculos.Incep sa cred ca este un joc stupid si infect "Sexul dauneaza daca nu esti major".Sa iti spun de ce.In urma cu vreo 5 ani,toti parintii, oamenii maturi, inclusiv la televizor, ti se spunea ca daca faci sex si ai 15, 16 ani, o sa te dezvolti stramb, faci cancer, HIV Sida..pfff.Si au mai tinut-o asa cativa ani.Nimeni nu avea nimic.Au vazut ca nu le-a mers "vrajeala", au spus de ce este "atat de periculos":Sa nu ramana partenera insarcinata, lucru ce poate dauna studiilor.Asta a fost de fapt realul motiv -_-.winking O sa fie o "Scara involutiva" peste ani, si se va ajunge la concluzia ca nu e nici o problema inceperea vietii sexuale cand ai tu chef. Daca faci sex pe la 13 ani o sa ajngi un handicapat, sau copiii tai vor fi niste ciudatenii o_O.Nu mai spunehee hee.Hai sa gandim logic.Rasa umana este sanatoasa.Sa intelegem ca toti au facut sex cand au implinit 18 ani?big grin Ce zi magica si prea stralucita!laughing Oamenii din epoca de piatra cum crezi ca procedau? Le venea, deja se apucau de actiune indiferent de varsta.Ei de ce nu au fost molai si distrusi? De ce sunt de 10 ori ami sanatosi si puternici decat baietasii zilelor noastre tinand cont ca faceau sex pe la 12-13 ani? Nu am analizat eu cand faceau, dar pl.m, ce drk sa stie despre aceste lucruri pe aunci? Noi toti ar trebui sa fim niste handicapati, ca stra-stra-stramosii nostri nici nu au implinit 12 ani si deja faceau sex.Eu vad ca aratam foarte bine. Unde e problema de fapt? Sa nu faci sex daca n-ai 18 ani este doar o minciuna a societatii.nu faceti? Binebig grin.Sa va amintiti pe la 50 de ani cat de cumitni ati fost, iar acum nu va mai permiteti luxul pe care l-ati refuzat big grin.Crezi ca oamenii din epoca de piatra aveau calendar?laughing Pe asta chiar n-am auzit-o!laughing

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

In orice caz, foloseste prezervativ, pune-ti si-un cauciuc daca trebuie, sa te asiguri ca nu o lasi insarcinata.Ca sa eviti grave probleme.

| justsummer a răspuns:

Corect ar fi sa nu mai faceti sex macar vreo doi ani. Daca totusi faceti asta da clar va protejati indiferent de situatie cu un prezervativ.

| LiVeeee a răspuns:

Prietene,daca la 13 anisori ai tai iti incepi viata sexuala, nu mai am cuvinte.......doar atat, tot respectu! laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei63673 a răspuns:

Ce dracu e aici ba copii la culcare nu ai tu viata sexuala copilelaughing

| roddy a răspuns:

La varsta voastra trebuia sa va jucati cu papusi nu sa faceti sex! x-( x-(

| danut7ddanut explică (pentru roddy):

Nu cred adica poate tu nu stii ce i ala sex

| danut7ddanut explică:

Nu vreau rasp. bulgare mersi pana acum

| anonim_4396 a răspuns (pentru danut7ddanut):

Da' cine-a scris în bulgară?

| danut7ddanut explică:

Dar daca sperma a ramas in ea? ce se va intampla?

| LaraClarice a răspuns (pentru danut7ddanut):

E foarte probabil sa ramana insarcinata.
Eu iti spun pentru orice eventualitate: Felicitari! Vei fi tatic! ....si nici sa nu va ganditi la avort.
Daca voi ati fost iresponsabili ca sa nu flosesc cuvantul cu p...i, micuta fiinta nu are nici o vina. Ar fi inuman sa luati viata unei viitoare fiinte umane pentru greseala asta.

| Shella03 a răspuns:

Eu nu vreau sa va sperii cum fac celelalte persoane deoarece a-ti gresit foarte mult... De ce va distrugeti copilaria? Si eu am 13 ani si eu ma gandesc la lucruri de gen...dar doar ma gandesc! Nu as putea sa fac asa ceva la varsta asta. Voi nu v-ati gandit la ce se poate intampla? Nu v-ati gandit vreun pic la parintii vostri? Unde va este mandria? straight face

| danut7ddanut explică (pentru Shella03):

Hai lasa-ma ca nu mai suntem pe vremea lu' Ceausescurolling on the floor

| Shella03 a răspuns (pentru danut7ddanut):

Uite vezi nu suntem pe vremea lui Ceausesc' dar asta inseamna ca trebuie sa ne **** la 13 ani? Asta e viata? Cum sa nu ne pedepseasca Dumnezeu!? Ce copii ambulanti in ziua de azi! Fratilor treziti-va la realitate! Daca la 13 ani va *** la 20 ce mai faceti? Doamne iarta-ma unde a ajuns lumea! Copii fara parinti!

| dede123456 a răspuns:

Normal ca trebuie sa va protejati, dar normal la varsta voastra ar fi sa nu mai incercati asa ceva si mai asteptati MACAR 2-3 ani.

| SanguAlex a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu va protejati. Tara are nevoie de copii asa ca datii inaintebig grin