Mi se face rau! Discuta cu parintii tai si spune-le lucrurile astea. Daca nu poti sau iti este rusine incearca sa discuti cu psihologul scolii, sper ca esti la scoala.Si da, e probabil sa ramai gravida daca nu folosesti prezervativul sau alte metode contraceptive, desi la 13 ani sunt sigura ca nu esti destul de dezvoltata fizic pentru a face sex, si cu siguranta nici mental.
Sunt profile false se vede clar ca e la prima intrebare!
Moaaaama esti MegaProasta )))) nu vii si pe la mine? ca si eu am niste prieteni
daca stai in Bucuresti da-mi un mesaj
))
Doamne,eu cred ca ori faci misto de noi,ori ''nu esti pe placa ta'',scuza'ma ca iti zic dar tu gandesti? Iubitul tau este un anormal,s-a folosit de tine si a asteptat sa te dezvolti ca sa profite si mai mult de pe urma ta,asta nu e iubire,nu mai face prostia de a continua asta, opreste-te inainte sa fie prea tarziu si lasa-l, ca el te-a prostit ca a vazut ca esti usor de dus de minti. Tu ai 13 ani,e ceva iesit din comun sa faci sex la varsta asta, nu conteaza ce fel de sex, iar la 8 ani sa ai prieten? Eu la 8 ani ma juca cu papusile si daca ai gandi normal cred ca ai realiza ca persoanele care fac chestii din astea la web de obicei trebuie sa aiba peste 18 ani, nu 11, asta e o anomalie,si daca crezi in Dumnezeu, sunt sigura ca trebuie sa te faca sa iti bagi mintile in cap, pentru ca este foarte pacat tot ce ai facut.Si esti prea mica fetito ai toata viata inainte sa faci sex,o sa te saturi! Crezi ca daca te iubea iti permitea sa le faci sex oral cu alti baieti,pentru ca atunci cand iubesti gelozia e puternica? Dar tu nu ai de unde sa stii asta pentru ca esti mica si nepregatita pentru asa ceva,nu conteaza cati ani aveti impreuna,el o considera o joaca si isi bate joc de tine, te foloseste ca pe jucaria lui, si copiii nu se joaca asa.Nu iti mai distruge copilaria,in ochii lui si ai oricarei persoane tu esti considerata o femeie usoara daca faci chestii din astea la web,daca faci orice fel de sex cu mai multi baieti.Iar la varsta asta nici corpul tau nu e pregatit,nici tu mental pentru sex de orice tip! Sper sa pricepi ceva si sa nu crezi ca morala mea e doar ca sa te supar,nu vreau decat sa reactionezi, sa deschizi ochii si sa realizezi ca fetele normale se culca cu baieti mult mai tarziu, normal ar fi pe la 17 ani jum,iar fetele cuminti nu fac web show si nu fac sex oral mai multor tipi,si tu nu ai nevoie sa fii o considerata o femeie usoara(cred ca sti ce inseamna)in fata tuturor si mai ales in fata prietenului tau,care nu te iubeste,ci doar se foloseste de tine ca apoi cand se va satura sa isi bata joc de tine, sa te arunce ca pe o jucarie murdara, pentru ca acum tu esti murdara in ochii lui.Trebuie sa ai si u constiinta si minte sa observi cat de gresit e ceea ce faci si sa te opresti inainte sa nu te faci mai mult de ras, sa nu devii cea mai batjocorita si posta tuturor.Ai grija de tine si opreste'te,sfatul meu,esti prea mica pentru sex,si chiar daca ai vrea sa faci sex,el nu e baiatul potrivit,iar tot ce te-a pus sa faci a facut-o sa se foloseasca de tine, iar acum tu pari o fata usuratica, sincer...Gandeste-te bine daca tu vrei sa mai continui ''joaca'' asta.Si normal ca ai putea ramane gravida,pentru ca tu nu sti riscurile si consecintele sexului,nu e doar actul in sine,nu puteti sa va jucati cu bolile care exista si cu copiii,tu esti copil nu poti face un alt copil.Fii atenta la mine ca voi nu stiti nici sa va protejati,si sigur nu ii pasa de protectia ta,si tu esti virgina,si te va durea foarte tare pentru ca organismul tau nu e pregatit pentru sex.Tie nici macar nu ti-a venit ciclul,e clar ca corpul tau nu e pregatit pentru sex,si nici mintea ta ca nu e dezghetata,cand iti vine ciclul devii o fata care e capabila sa se foloseasca de corpul ei,dar nici atunci nu esti pregatita mental pentru sex,nu inseamna doar placere, ci si complicatii, si voi nu cunoasteti toate riscurile.Acum tu ai mentionat ca nu ti-a venit ciclul si consideri ca poate nu vei ramane insarcinata,dar din am auzit,este posibil sa ramai insarcinata si fara sa ai menstruatie,dar sunt sanse mai mici care totusi exista si nu sunt de neglijat, dar nu sunt sigura, sunt speculatii si cazuri care zic ca au ramas.Normal nu ar trebui sa ramai gravida fara ciclu menstrual, dar poti fi exceptie.In orice caz,ar putea sa iti vina oricand,si la cat de iresponsabil este acest baiat, sigur nu va sti cum sa te protejeze prea curand! Deci, reflectioneaza bine asupra a ceea ce ai facut si ce vrei sa faci.