Dragostea nu are varsta...dar totusi mai bine vorbesti cu el fata in fata despre asta nu pe mess
Posibil, de obicei tipi de 16 ani nu prea iau din prima in serios fetele de varsta ta. Daca te cunoaste atunci poate sa ii palca e tine, dar de pe mess...nu are nici o garantie
Am o varianta, dar nu stiu care e firea ta pentru a-ti putea raspunde. zi-mi cum esti tu ca sa pot sa iti dau mai multe variante.
Nu e bun. inseamna ca el nu tine la tine daca lasa diferenta de varsta n(una foarte mica) sa intervina intre voi. iti propun sa-ti iei inima in dinti si sa il intrebi. e si el om, ca tine. plus, chiar daca nu veti fi impreuna, gandeste-te ca exista si altcineva care chiar sa te aprecieze, indiferent de varsta. bye, bye!
Exista mai multe posibilitati: ori poate te place dar avand in vedere ca ai 13 ani, poate nu vrea sa-ti spuna considerand ca esti prea mica si si-ar strica oarecum 'reputatia' ori nu te place, dar asta se poate rezolva prin comunicare, vorbeste cat mai mult cu el, si nu numai pe mess, si fata-n fata, si intreaba-l de ce te-a ignorat. sunt de parere ca, atat timp cat vorbiti cat mai mult si deschis, el o sa se apropie de tine, si, de ce nu, o sa si fie cu tine.
Bafta. :*
Pai ar fi bine sa discuti cu el, si sa il intrebi de ce numai vorbeste cu tine. Poate a fost cam ocupat in ultimele zile si aceasta este cauza pentru care nu te-a mai bagat in seama. Totusi, nu ai precizat cum se comporta el cu tine.. Da vre`un semn ca te-ar place? Sau poti incepe totul printr-o prietenie. Apoi dupa un timp cine stie. incearca sa ai putina rabdare si lamureste cu el ce se intampla de te ignora:*. Multa bafta si ai grija de tine>
Pai mersi de sfaturi o sa il intreb care e problema si de ce ma ignora... daca nu ma place sau alte chestii renunt si gata :-J la urma urmei mai sint milioane de baieti in lume