anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani si parca am asa o stare cateodata nu stiu de a ma freca sau nu stiu cum sa zic sa ma masturbez adica, si ori cat as vrea sa nu mai fac tot fac asta, urasc chestia asta si vreau sa scap de starea asta ciudata, voi fetele de varsta, mea o aveti? cum scap de ea...help meee! 1

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti la pubertate si hormonii ''joaca'' in tine caci in perioada asta te dezvolti mult fizic.

Incearca sa raresti momentele alea si sa faci altceva.Nu e nimic gresit caci nu prea tine de tine ci de faptul ca tu cresti.

Atata timp cat te temperezi si nu vrei sex de la varsta asta frageda, e bine.

10 răspunsuri:
| justme91 a răspuns:

Faci sex? protejat of course.

| ladybird a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa mergeti impreuna la un doctor deoarece poate fi o boala sau o dereglare hormonala.

| myhu2011 a răspuns:

Degradare hormonalachatterbox ce prostielaughing ii ceva normallaughing are chef de prostii si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu scapi de ea.e extrem de naturala.astepta pana la 16-17 apoi poti incepe sa faci si sex.pana atunci simte'te cat mai bine happy

| blamefire a răspuns:

Hormonii ne joaca feste de la o varsta frageda dar e ceva f natural si normal...
fa-ti placerile cand simti nevoia si te vei simtii foarte bine...
crede-ma ca stiu PERFECT cum este!
nu trebuie sa scapi de aceasta stare.

| MMihai a răspuns:

Cred că te alinți punând întrebări la care ar fi cazul să cunoști și singură răspunsurile.

| Aida_2733 a răspuns:

E ceva normal...hormonii sunt de vina

| Anonim69 a răspuns:

Du-te ma fetita de aici.Nu esti normala, la 18 ani ce mai faci?! esti dusa!

| cLeILa a răspuns:

Ma nu stiu cei cu voi(unii)parca am zis ca urasc asta si in nici un caz nu ma inte de sex, de reletii si prostii... daca vam intrebare ceva trebuie sa ajungeti la asta cum zicea ala anonim69, si mz imperfect(a) pentru raspuns, al tau mi s-a parut cel mai clar...pup

| asphyxiated a răspuns:

Mars tu, ca-ti bag mortu-n casa.