Da incearca sa fii mai amuzant mai glumet si nu mai fi asa timid incearca sa te eliberezi de emotiile alea inainte sa vb cu ..incerca ca atunci cand mai stati toti la gramada fa-o sa rada fi amuzant si nu vb urat cu ea si incetu' cu incetu' apropie-te de cercu ei de prieteni de la scoala. ..incerca sa o impresionezi cu niste gesturi flori de ziua ei depinde zile speciala.da nu-i adu flori in fiecare zi ca se va plisctisi..succes mi-am adus aminte cum '' m-a cucerit primul meu prieten'' la 12 ani ) in fine acu am 19 aproape 20 si cer mult mai multe de la un baiat. ahhh si daca e tipa dinaia care vrea sa para mai matura decat varsta ei atunci..nush.vb cu prietenele ei cere-le sfaturi sau subtil fara sa-si dea ele seama incearca sa aflii de la ele ce-i place ce nu. good luck
Pai eu de felul meu sunt glumet da ea nu are prea multe prietene decat una care si aia e cam cam. Oricum azi am vb cu ea si am dus-o pana acasa la ea ca a plouat si nu avea umbrela. E o fire mai timida la fel ca mine dar e amuzanta, vorbareata, ii place acelasi gen de muzica ca si mie. Cred ca si-a dat seama ca o cam plac dupa cum pare.
Pai e bine daca vb cu ea e o bila alba pentru tine.dar ai grija sa nu te pui rau cu colegii tai..incearca sa aflii cat mai multe despre ea sprijin-o cand are nevoie ..nu se stie niciodata poate va intalniti si la liceu si atunci poate face-ti o relatie pe bune.ce e cel mai nasol e ca nu prea mi-ai dat detalii concrete..eu sunt o tipa mai intepata..ma lasam foarte greu deci foarte greu un coleg prieten sau ce stiu eu ce reusea sa ma imblanzeasca.dar unu singur a facut pasii potriviti pentru a ma putea saruta numai atat asa ca daca e una ca mine atunci ai mult de munca boy..succes:*chiar ma amuza chestiile astea ca-mi aduc aminte de prostiile facute de mine cand eram in generala. oricum va doresc un happy end
Te duci la ea, o iei în braţe, şi îi şopteşti la ureche: "Pisi, 23 cm.", o pupi pe frunte şi n-o mai bagi în seamă până nu te bagă ea.
Daca spui ca tuturor le e frica sa vorbeasca cu ea sau fac glume pe seama ei, inseamna ca si faptul ca vei vorbi cu ea 5 minute, va fi un plus, fata de ceilalti. Trebuie sa iti iei inima in dinti, sa uiti de timiditate si sa vorbesti cu ea. Cauta un subiect de discutie, o scuza pentru a vorbi cu ea, iar apoi iti va fi mai usor sa continui. Doar sa nu te blochezi sau sa nu incepi sa te balbai. Comporta-te normal. Ii poti cere id-ul de mes/facebook/numar de telefon si mai continuati sa vorbiti si in afara scolii. Nu ii spune din prima zi ca o placi. Asteapta sa mai vorbiti putin. Apoi ii spui ca iti place de ea, ca ai fost prea timid sa vorbesti cu ea pana acum, pentru ca e foarte frumoasa si ca ti-a fost greu sa ii spui asta, dar si mai greu sa nu o spui. O intrebi daca vrea sa iesiti la un suc, la un film etc. Restul vine de la ea. Daca te place sau macar e interesata si vrea sa te cunoasca mai bine, va spune da. Daca spune : nu stiu / vedem, spune ca e ocupata si nu are timp sau ca te place doar ca prieten, inseamna ca raspunsul e nu. Mai e si varianta de a nu ii spune ca o placi si sa astepti mai mult. Sa treaca un timp, sa fiti amici, sa va cunoasteti cat mai bine si abia apoi sa ii spui, dar asa risti ca altcineva sa nu astepte si sa ii spuna inaintea ta. Mult noroc!