anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani si un iubit putin cam... OBSEDAT de MN! imi da foarte mult atentie si vrea sa ne tinem mai toto timpul in brate. ce credeti ca ar trebui sa fac? sa continui relatia, sa ii spun ce simt....astept sugestii!

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Doamnee dupa ce ca te iubeste,zici sa vrei sa te desparti de el? Esti duuuuuuuusa, scuze.
Toate fetele vor un baiat care sa le ofere atentie, iubire, si tu vrei sa te desparti? Stai cu el, DOAMNE!

| lolly a răspuns:

Peste cativa ani o sa vrei unul la fel, dar probabil nu o sa mai gasesti.Majoritatea vor doar "placere" de la fete.Stai cu el, apreciaza ca-ti ofera atata atentie.Inseamna ca te iubeste si ca vrea sa te faca fericitahappy. Cand o sa-i descoperi valoarea o sa-l iubesti.Nu uita, multe fete isi doresc asta si plang pentru ca nu primesc.

| NinaSimone a răspuns:

Daca nu ti-ar da mesaje ai fi venit aici si ai fi spus ca te ignora. Daca iti da mesaje ca sa iti arate ca tine la tine iar nu-i bine ca cica e obsedat. Daca nu te-ar tine in brate ai fi spus ca nu vrea sa se afiseze cu tine in public sau ca nu tine la tine; daca te tine in brate nu-i bine. Fata tu ce vrei: unu care sa te ignore asa incat sa nu fii sigura de sentimenele lui, sau unu care tine la tine cu adevarat si nu ii e rusine sa iti arate asta? Daca te deranjeaza asa de tare spune-i ca nu-ti place sa stea bot in bot cu tine toate ziua sihee hee

| Hevnoraak a răspuns:

Care e vârsta lui?

| mada1820 a răspuns:

Pai din moment ce te deranjeaza aceste lucruri ar fi mai bine sa-i marturisesti si lui, ii poti spune ca nu te simti in largul tau cand te sufoaca tot timpul.

| adelina899 a răspuns:

Spune-i ce simti. Nu cred ca vrei un catelus care sa se tina dupa tine si sa te controleze dar poate el te iubeste si tu nu impartasesti aceleasi sentimente la fel de puternice. Eu zic sa.i zici ca ii faci mai mult rau