anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Am 13 ani.sunt cu un baiat de 16 ani. el zice ca ma iubeste dar eu nu-l cred si nici el nu prea ma crede cand ii zic ca`l iubesc.ne certam din orice.azi ne-am certat si apoi iar ne-am impacat. ce sa fac sa fie mai bine?

Adica, eu il iubesc si el ma iubeste (asa imi zic toti prietenii nostri)

Putin ajutor pls:X

Am vorbit cu el si a zis ca nu`i place ca ne tot certam. dar eu sunt o fire sensibila si fiecare fraza spusa de el scare nu mi-a placut am constantat ca ma indeparteaza din ce in ce mai mult de el.

Nu vreau sa-l pierd. dar avem un exemplu, un cuplu care mie una mi se par prea apropiati.in fiecare mesaj te iubesc si multe alte chestii.noi ne zicem dar nu des.bine nici rar dar totusi.si sincer nu as vrea sa fiu ca ei.

Sper ca m`ati inteles si ma puteti ajuta cu niste sfaturi :*

7 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Voi sunteti impreuna doar de ochii lumii. Ah cat urasc sentimentul astasad. Am patit-o si eu.

| Sigmund a răspuns:

Tu si sufletul tau sunteti singurii care stiti dacal iubiti pe respectivul.Relatia voastra pare cu nabadai care se bazeaza pe du-te-n colo vino-ncoace lasa-ma dar nu-mi da pace.Important este sa tii cont de optiunea sufletului tau si sper ca el sa fac la fel.Sa stii ca dulcegariile astea in exces strica.Este bine, dar moderat.Succes!

| claudia_7744 a răspuns:

Nu conteaza cat de des spui te iubesc important e so spui din suflet pentru ca o simti! esti sigura ca el te iubeste? atunc nu vad problema d ce va certati? pe ce temethinking oricum sunteti inca mici.adica iti dai seama ca no sa dureze pe vecie relatia.nu te implica totusi prea mult s-ar putea sa te doara dupa! baieti sunt o gramada si poti gasi oricand altu mai frumtongue si mai bun! daca il iubesti continua relatia cu el si important intr-o relatie e sa lasati unu de la celalalt! oricum te asigur ca relatiile astea la 14 15 ani sunt trecatoare.

| claudiu123 a răspuns:

laughing am o sora laughing prin asta am trecut si eu ne certam din orice ne certam ne impacam big grin de la un timp nu ne-am certat motivul pentru ca am stat mai mult unul cu altul dupa aia nu neam mai certat des si tot am stat impreuna pana acum 3 zile cand tatal ei a pus-o sa se desparta de mine o iubeam mult am fost 5 luni cu ea si ne iubeam enorm eu nici nu stiu daca i-a zis lu taicasu ca suntem impreuna straight facestraight face:O si ea a plans eu am stat in casa 3 zile abia azi am iesit si am vazut lumina zilei big grin stai mai mult cu el si nu deschideti subiectewinking cand zice ceva vezi tu pupal sa taca laughing sa nu deschida alt subiect si asa nu o sa va mai certati(sper) big grin Baftawinking

| Linna a răspuns:

Vorbeste cu el.demonstreaza`i ca`l iubesti cu adevarat. dupa deschide subiectul >>voi2:d

| sweet_3921 a răspuns:

Certurile alea dese trebuie sa fie ori daca voi nu va placeti ce adevarat( unul pe Altul sau doar unul minte cand zice,, te iubesc")
Sau tu ii analizezi pre mult cuvintele, caci dupa cum ai spus : esti o fire sensibila, si el se simte presat si poate nu spune cu intentie.
dar in cazul in care nu va placeti cu adevarat nu mai continuati prietenia cai nu are rost, si in caz contrar las-o si tu mai moale

| alex_7051 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema la inceput dar dupa am inceput sa ne intelegem unu pe altul si sa fim mai apropiati si acum e totul foarte bine...