Se vede ca ai 13 ani )) De fapt nu, conosc baieti destul de isteti la 13 ani
P.S : astea nu-s chestii pe postat pe net, nu de alta dar te faci de ras
Observ ca esti revoltat pentru ca nu credem. Hai sa-ti explic de ce : o pastila de genul asupra organismului unui copil, are efecte mari; testosteronul si alte prostii ce contine o pastila te-ar da peste cap si cu siguranta ai ajunge la spital.
- parerea mea -
Ai multa imaginatie.Gaseste-ti o ocupatie mai adecvata pentru varsta ta.Pe viitor creeaza povesti mai interesante.
Te rog nu te baga. daca ma crezi bine daca nu nu ok
Https://www.facebook.com/cosmin.cochior mda zici asta pentru ca am poza de profil veche nu? uita-te pe fb meu si vb dupa ok
Nici ma-sa nu la mintit, cum vrea el sa ne minta . Cum dreacu sa zici prostia asta Noroc ca nu-s pastile pentru stimularea creierului, apoi, na, poate ai fi pacalit lumea si fi fost luat drept destept Dar se pare ca puti a prost
Serios chiar o am de 20 jur
Fratele meu, tu cred ca ai bau soda caustica ) cum Dumnezeu sa o ai de 20? ) un singur om in istorie ...la 10 ani o avea de 20 in stare erecta
(sculata) tu nu stii cum sa agati? cu dume de astea numa' de alea de pe centura agati )) spune-mi macar... de cate ori te-ai gandit la chestia asta si in + ce c*cat facea taica-tu' cu astfel de pastile? ))
Da, de cap.
Da dar... sti imi este c-am rusine sa le zic parintilor...
Ai 13 ani si-ti faci griji pentru viata sexuala. Oricum du-te la doctor nu cred ca e nimeni in masura sa-ti dea un sfat.
La varsta ta iti pui aceste intrebari? Eu la varsta ta trebuia sa invat sau jucam fotbal.cand ai macar 16 ani sa te intorci cu intrebarea ta.Ai inteles
Batik întreabă: