Daca ai luat pastila nu cred ca ai ramas.mi s-intamplat si mie odata, am fost la medic sa-mi prescrie medicamentul, mi-a spus sa-l iau daca vreau, dar nu sunt sanse sa raman insarcinata ( 5 zile inaintea menstruatiei nu ai cum, asa mi-a sp ), am luat pastila si chiar nu am ramas!
Testul de sarcina normal iti da rezultatul bun la o saptamana dupa actul sexual, cu prima urina din zi!
Succes si sa ne auzim de bine!
Dacă ai luat pastila de a 2 a zi așa cum trebuie nu rămâi, dar cum spune și lavinia, la vârsta asta vă apucați de așa ceva? of of of
S-a rupt prezervativul si a ejaculat in tine? Daca da ai 90 % sansa sa ramai insarcinata mai ales ca erai in perioada destul de fertila a lunii daca am calculat eu bine dupa ce ai spus, daca ai luat pastila de a doua zii sansele sunt destul de mici, dar ai grija pastila de a 2 a zi o iei de maxim 3 ori in viata, pentru ca iti declansaza o gramada de tulburari hormonale, urinarile frecvente sunt unul din semnele sarcinii in prima luna, dar nu este o regula neaparat. Daca ciclul nu iti vine pana pe 3-4 februarie, ai mari sanse sa fi ramas, testul de sarcina il poti face la 1-2 saptamani dupa ce ti-a intarziat ciclul. Cheers.
Nu pot spune decat ca esti prostuta: 1- ti-ai inceput viata sexuala mult prea devreme.
2- Nu esti atenta cand faci sex
3- Ai luat pastila de a-2-a zi sti ce efecte negative poate avea in afara de cele scrise pe prospect?
4- Te-ai gandit vreodata ca partenerul tau vrea doar sex de la tine si atat? Din moment ce nu e atent cand faceti sex.
Las-o Syndicate... oricum raul e deja facut, cu toate ca noi postam zilnic impreuna peste 100 de posturi tuturori copiilor care nu stiu cand se incepe viata sexuala (adica atunci cand ai toate organele dezvoltate), si despre protectie... incep sa cred ca e o cauza pierduta .
Nu ramai daca ai luat pastila aia de a 2 a zi bravo cumparati prezervative de calitate dar...totusi la varsta asta va f. uteti? doamne...cand veti avea 20 de ani veti fi satui