Există fete care vor doar iubire doar trebuie căutate, sunt aşa de rare dar totuşi sunt.
Să nu crezi că vei găsi în baruri la marginea străzi sau în cluburi.
Nu dispera, ai doar 14 anişori.
Asa tu nu ai o prietena si ce te-ai gandit tu sa iti gasesti una pe aici. Crede-ma o relatie calumea o sa vina cand nu te astepti. Plus ca nu am inteles never de ce vreti toti baietii sa pareti interesanti in fata unui simplu grup de prieteni. Crede-ma sunt fata nu-mi pasa eu iti spun ca sunt alte lucruri mai misto de facut nu ineaparat o relatie, sti tu.
Ai 14 ani? gandesti un pic? Invata si mai tarziu vei avea pe cineva.....ma gandesc ca nu ai facut prostia sa iti incepi si viata sexuala nu?
Nu, apropo ce sa-i spun unei fete cand o invit la un suc sau cand ii cer nr de tel sau idul ca mie putin rusina asa sa-i cer unei fete pe care no cunsc nru de telefon mersi
Tu îți cauți prietene, eventual iubite pe net? Eu zic să lași asta la o parte... având in vedere că o să găsești fără ajutorul unor site-uri... Eu nu te înțeleg, ești disperat si vrei să gasești neapărat pe cineva? Așteaptă nu cred că e sfârșitul lumii.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: